'

Dec 27
Met enige regelmaat publiceert Weblog de Wolden hier herinneringen en gebeurtenissen uit het verleden die tot de verbeelding blijven spreken. Opmerkelijke, grappige, ontroerende en bijzondere foto’s en verhalen die in de vergetelheid zijn geraakt, maar het verdienen om nog eens weer onder de aandacht te worden gebracht. Onder de titel: Uit de doos. Dit keer: Kinderen OBS de Horst op bezoek bij de bakker. Eerder gepubliceerd op 10 juni 2009.

DE WIJK – Hoe wordt brood gebakken, wat zit er in deeg voor koekjes en hoe laat begint de bakker ’s nachts. Allemaal vragen die de kinderen van groep 3 dinsdagmorgen aan de bakkers van Coop Dunnink in De Wijk stelden.

bekijk hier alle foto's bakkerij

Ga door met lezen van "Uit de oude doos: Kinderen OBS de Horst op bezoek bij de bakker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 27
DE WOLDEN - Het college van B & W De Wolden draagt financieel bij aan het voortzetten van de Drentse spoedpoli voor mensen met verward gedrag. De spoedpoli van de GGZ Drenthe in Assen is een opvang- en beoordelingslocatie voor mensen die in acute psychische nood zijn geraakt. De locatie is dag en nacht open. Onderdeel van de aanpak is dat mensen met verward gedrag worden vervoerd met een speciale ambulance: de psycholance.

Geplaatst door B S

Tweet This!