'

Dec 28
DE WIJK - Het afgelopen jaar is voor iedereen anders verlopen, dan tevoren was verwacht. Ook voor MC de Antrappers uit De Wijk viel het 40 jarige jubileum grotendeels in het water. Nagenoeg alle activiteiten werden vanwege het coronavirus afgelast. Om het 'Snert-jaar' toepasselijk af te sluiten geeft de Motorclub op oudejaarsdag donderdag 31 december van 11.00 tot 14.00 uur snert en Unox mutsen weg bij supermarkt Coop Dunnink. Aangezien de komende Nieuwjaarsduik op 1 januari ook is afgelast. Alles gebeurd uiteraard Coronaproof.

De Nieuwjaarsduik met de bekende Unox mutsen gaat niet door.

Ga door met lezen van "Antrappers sluiten 'Snertjaar' op toepasselijke wijze af"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 28
VEENINGEN – Schrijven zit Femmelien de Boer-Stapel uit Veeningen als het ware in het bloed. Onder haar pseudoniem Susan Jansen schrijft ze al enkele jaren een blog, over de gewone en dagelijkse dingen in het leven. En daar komt nu ook haar eerste kinderboek bij. ‘Sofie en haar huisje’ is de titel van dit prentenboek dat het komende voorjaar in de winkel moet liggen.

Foto: BS/weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Femmelien de Boer-Stapel brengt eerste kinderboek uit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 28
RUINEN - De overleden kroegbaas Albert Hees (81) die vrijdag 18 december overleed, heeft afgelopen zondagmiddag een mooi eerbetoon gekregen. De mensen die afscheid wilden nemen van Hees, kwamen in groten getale naar de Brink in Ruinen. Aan de oproep om zoveel mogelijk met de auto te komen, werd massaal gehoor gegeven. Een verkeerschaos werd het allerminst: verkeersregelaars op zowel de omliggende kruispunten als het achtergelegen parkeerterrein, leidden alles in goede banen. Alles mogelijk gemaakt door vrienden, kennissen en de leden van de biljartvereniging waar Hees jarenlang lid van was.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 28
RUINERWOLD - Op 4 januari 2021 stond de traditionele nieuwjaarsvisite met Thomasvaer en Pieternel gepland in Dorpshuis de Buddingehof. Deze bijeenkomst kan helaas vanwege de corona geen doorgang vinden.

1DM35772
foto: Gerard de Groot

Ga door met lezen van "Thomasvaer en Pieternel slaan een jaartje over"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 28
ALTEVEER - Op zaterdagavond even na 22:00 uur, zijn er aan de Oosterweg in Alteveer drie inbrekers overlopen. Een inbreker kon door de politie worden aangehouden en is ingesloten voor onderzoek. De andere twee inbrekers zijn nog niet aangehouden. Bent u in het bezit van camerabeelden rondom de Oosterweg dan komen wij graag met u in contact vermeld daarbij het volgende nummer 2020357071.

Geplaatst door B S

Tweet This!