'

Dec 29
DE WIJK - In de nacht van zondag op maandag 21 december is er op de wildcamera van een bewoner van de Willem Koopsweg (Naam en adres bekend bij redactie) een Das gespot. En dat gebeurd maar zelden. Bekijk hier fragment Das in TuinGa door met lezen van "Gespotte Das kiest het hazenpad"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 29
RUINERWOLD - Dinsdagmiddag heeft een delegatie van het 'Comité oorlogsmonument Hardenweg' kaarsen ontstoken voor de zeven bemanningsleden van de Halifax-bommenwerper, die op 29 december 1943 om ongeveer 19.00 uur is neergestort in een weiland aan de oostkant van de Havelterweg.

Ga door met lezen van "Kaarsen en bloemen bij monument bemanningsleden bommenwerper"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 29
DE WIJK - Belangenvereniging De Wijk zoekt nieuwe bestuursleden. De bezetting van het bestuur telt op dit moment zes personen. Dit zijn: voorzitter Gina Homan, secretaris Rindert Bouma, penningmeester Ina ten Wolde, bestuurslid Jan van Spijker, bestuurslid Ton Scheelings en bestuurslid Luuk Platzer. Gina en Jan beginnen in november aan hun negende jaar en Ina aan haar achtste jaar binnen dit bestuur.

Ga door met lezen van "Belangenvereniging De Wijk zoekt nieuwe bestuursleden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 29
DE WOLDEN - Op donderdag 31 december kan je via meer dan veertig streams op goodbye2020.nl afscheid nemen van het oude jaar tijdens het online thuisfestival GOODBYE 2020.

Ga door met lezen van "Voor jongeren: Goodbye 2020"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 29
REGIO - Bestaande koopwoningen waren in november 8,9 procent duurder dan in november 2019. De prijsstijging zwakte in 2019 wat af, maar trok in 2020 weer aan. In november lag de prijsindex bestaande koopwoningen op het hoogste niveau ooit. Dit blijkt uit onderzoek naar de prijsontwikkeling van bestaande particuliere koopwoningen in Nederland van het CBS en het Kadaster.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Koopwoningen bijna 9 procent duurder in november"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 29
DE WIJK - De bakkers van Coop Dunnink zijn wederom de in de prijzen gevallen. Waren het in november nog de speculaasjes en speculaasstaaf die met goud werden bekroond door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen. Dit keer kregen de oliebollen een gouden bekroning kregen. 'In deze moeilijke tijd hebben we toch nog een klein momentje om te vieren. Daar zijn wij super blij mee! zo laten de bakkers Bart en Hans weten.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Oliebollen van Coop Dunnink vallen in de prijzen"

Geplaatst door B S

Tweet This!