'

Dec 30
DE WIJK - Naast het viaduct aan de Slenkenweg in De Wijk is woensdagavond een caravan uitgebrand. Voor de brandweer was er weinig meer te redden. De melding kwam om vijf over half tien binnen bij de meldkamer. Bij de aanhanger werd geen eigenaar aangetroffen. Over de oorzaak is niks bekend.

Foto: Arjan Tien Nudrenthe.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
Coronavirus: hoe slaat De Wolden zich erdoorheen?

DE WOLDEN - Beste Woldenaren, En dan is het tijd om oliebollen te bakken. Want we gaan dit bijzondere jaar afsluiten. Uiteraard moet dit ook weer coronaproof. Zo mag carbidschieten met maximaal 2 personen, maar vreugdevuren mogen niet. En nodig ook niet meer dan 2 mensen bij u thuis uit. Maak er een gezellige avond van om zo dit jaar goed af te sluiten.


Ga door met lezen van "Column burgemeester Roger de Groot 30 december 2020"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
RUINEN - In opdracht van de Rendo en Waterleidingmaatschappij Drenthe (WMD) gaat BAM Infra Energie & Water Noord-Oost bv van maandag 4 januari tot en met vrijdag 29 januari de gasleiding en de waterleiding in de Smeestraat in Ruinen vervangen.

Ga door met lezen van "Stremming Smeestraat in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
DE WIJK - In deze roerige tijden een bedrijf starten is best opmerkelijk. Daar is de uit De Wijk afkomstige Twan ten Heuvel (24) het zeker mee eens. Het weerhield de jonge ondernemer, die sinds kort in Meppel woont er echter niet van om voor zich zelf te beginnen. Vanaf 13 oktober is Ten Heuvel Installaties operationeel. Bij dit bedrijf kunnen mensen terecht voor de meest uiteenlopende installatiewerkzaamheden op het gebied van: water, gas, elektra, sanitair, verwarming en onderhoud.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Twan Ten Heuvel van start met installatiebedrijf"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
Maand van de Drentse familiegeschiedenis

DRENTHE - Bijna iedereen is nieuwsgierig naar de verborgen geschiedenis van zijn of haar eigen familie. Het Drents Archief organiseert daarom in januari de digitale Maand van de Drentse Familiegeschiedenis.

Tolhuis Dickninge

Ga door met lezen van "Zoeken naar je voorouders tijdens "

Geplaatst door B S

Tweet This!