'

Jan 31
Bert Laan blijft trainer Vitesse’63 VR2

KOEKANGE - Marco de Jonge keert volgend seizoen terug als trainer van Vitesse’63 VR1. De oefenmeester uit Nieuweroord komt over van HZVV VR1. In 2018 ruilde hij Koekange juist in voor het hoofdtrainerschap bij de Hoogeveners. Drie jaar later neemt hij het stokje over van Frens Waninge. De Jonge tekent voor twee seizoenen en heeft in Linda Nijmeijer een assistent-trainer die de vrouwenafdeling van Vitesse’63 door en door kent.

Ga door met lezen van "Marco de Jonge terug bij Vitesse’63 VR1"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 31
DRENTHE - Op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 februari ben je hartelijk welkom op de Drentse Energie Driedaagse. Tijdens dit unieke online event word je meegenomen in de wereld van zonne- en windenergie en het warmtevraagstuk in de regio Drenthe – de Regionale Energiestrategie (RES).

Ga door met lezen van "Online Drentse Energie Driedaagse, ben je erbij?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 31
DE WIJK - Café restaurant de Wiekslag gaat door met de afhaalmenu's op zaterdag en zondag van 16.00 tot 20.00 uur. Het weekend van 30 en 31 januari is het stamppot weekend! Boerenkool met spekkies en rookworst.

Ga door met lezen van "Stamppot weekend bij café restaurant de Wiekslag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 30
DE WIJK - Steun Haarmode José. Hoe? U kunt een nummertje kopen, deze kost €5,- per stuk. U mag er zoveel kopen als uzelf wilt. Bel of bericht ons, laat weten hoeveel nummertjes u wil. Wij koppelen het nummertje / nummertjes aan uw naam en het andere nummertje komt in een bak.


Ga door met lezen van "Steun Haarmode José"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 30
RUINERWOLD - Heb jij zin om een balletje mee te trappen met dit leuke meidenteam (MO12) kom gratis een aantal keren mee trainen. Tot ziens.[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.ruinerwold.info/wp-content/uploads/2021/01/VVR-meiden.mp4"][/video]

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 29
REGIO - Hulp aan minder mobiele plaatsgenoten door vervoer naar de vaccinatielocatie. Ook in de gemeente Staphorst hebben veel ouderen een uitnodiging van het RIVM ontvangen om zich te laten vaccineren tegen COVID 19.

Ga door met lezen van "Vervoer naar vaccinatielocatie met ANWB Automaatje"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 29
RUINERWOLD - Hans van der Linde is 25 jaar in dienst van Agrifac. Hij werkt daar als monteur en repareert o.a. spuitmachines. De jubilaris werd vanmorgen om 06.30 uur thuis aan de Buitenweg in Ruinerwold opgehaald door zijn collega’s. Dit gebeurde uiteraard op een ludieke manier. Hans is niet al te groot van stuk, vandaar de passende tekst: 'Groot geworden door klein te blijven'. video Hans van der Linde

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 29
DRENTHE - De coronacrisis brengt naar verwachting veel ondernemers in de problemen. Meerdere gemeenten in Drenthe willen graag weten hoe ze de ondernemers met schulden beter kunnen bereiken. Dat was voor Trendbureau Drenthe aanleiding om hier onderzoek naar te doen.

Foto's M. Shűtzenhofer

Ga door met lezen van "Effectievere hulp nodig voor Drentse ondernemers in coronacrisis"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 28
HOOGEVEEN - Ook dit jaar toekomstperspectief voor vmbo-ers in de regio: Hoogeveen On Stage gaat digitaal vmbo-ers helpen bij loopbaankeuze!

Ga door met lezen van "Hoogeveen On Stage gaat online met Digimatch!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 28
DE WOLDEN - In 2016 is gestart met het burgerinitiatief Glasvezel De Wolden; het aanleggen van een glasvezelnetwerk in de gehele gemeente. Inmiddels is het doel gehaald en ligt het glasvezelnetwerk er en gaat het project over van aanleg naar beheer.

Archief: Jozias van Aartsen op bezoek bij Glasvezel De Wolden.

Ga door met lezen van "Aandelen Glasvezel De Wolden BV van gemeente naar Rendo Fiber BV"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 28
RUINERWOLD - Coop Koetsier gaat alle winkelwagentjes voorzien van een speciaal anti-coronafolie. Het betekent dat klanten de wagens vooraf niet meer per se hoeven te ontsmetten. De Pickup Protection Folie biedt ongemerkt bescherming voor allerlei soorten virussen en bacteriën.

Ga door met lezen van "Coop Koetsier gaat corona te lijf met folie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
REGIO - Krijgen we nog een echte winter of blijft het kwakkelen en miezerig weer zoals vandaag. De afgelopen weken hadden delen van het land soms te maken met winterweer en vooral in het zuiden kleurde het landschap enkele keren wit. Ook de komende dagen blijft er kans op winterse taferelen in ons land. Niet alleen door sneeuwval, maar ook door gladheid en nachtvorst ervaren veel mensen deze winter als vrij koud. Maar is het weer in deze winter nou echt kouder dan normaal?

Winter 2019. Foto: L. van Elp

Ga door met lezen van "Waar blijft Koning Winter?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
DE WOLDEN - In de Wolden is geen extra behoefte aan woonwagenstandplaatsen. Dat blijkt uit een onderzoek van de gemeenten en de woningcorporaties in Zuidwest-Drenthe. Op dit moment telt de gemeente één woonwagenstandplaats.

Ga door met lezen van "Geen behoefte aan meer woonwagenstandplaatsen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
DE WOLDEN - Het college legt de regionale conceptnota Bodembeheer met de bijbehorende bodemkwaliteitskaart zes weken ter inzage. Als deze nota definitief is vastgesteld kan de gemeente milieuhygiënisch verantwoord omgaan met grondstromen en duidelijke randvoorwaarden scheppen voor het hergebruik van grond en baggerspecie.

Ga door met lezen van "Nota Bodembeheer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 26
RUINERWOLD - De brug aan de Wold AA bij Dijkmanspad is behoorlijk geschampt. Wat er gebeurd is, is niet bekend. Maar dat het met grof geweld moet zijn geweest lijkt aannemelijk. En dat het desbetreffende voertuig ook forse schade heeft opgelopen kan bijna niet missen.Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 26
VEENINGEN - Ook dit keer weer spijtig nieuws. De ‘Tribute to the Monsters of Rock’ op zaterdag 27 maart gaat helaas niet door. Vanwege het coronavirus is het nog steeds niet mogelijk iets te organiseren. Reeds gekochte kaarten blijven uiteraard geldig voor een nieuwe datum. Dit zal dan (onder voorbehoud) zaterdag 26 maart 2022 zijn. Met tributebands van Pearl Jam, CCR en U2.

Archiefoto BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 26
Samen aan de slag voor gezonder uiteten

REGIO - Verzin een gezond gerecht, maak kans op een leuke prijs voor de hele groep en publicatie in een kookboek.

Ga door met lezen van "Doe jij ook mee met Kindermenu 2.0? "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 26
KOEKANGE - Op woensdag 27 januari 2021 is het echtpaar Scheper–Echten 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar,namens het gemeentebestuur, telefonisch op woensdag 27 januari. Het echtpaar viert het jubileum in hun woning aan de Prinses Margrietlaan in Koekange.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 25
REGIO - Op 28 januari 2021 vindt in het Paleis van Justitie te Den-Haag het kortgeding plaats tegen de staat om de mondkapjesplicht op scholen af te schaffen. Het kortgeding is aangespannen door de Stichting “Ik wil gewoon naar school”. De stichting wordt in het kortgeding bijgestaan door advocatenkantoor CKH Advocaten uit Alkmaar.

Ga door met lezen van "Kortgeding tegen de mondkapjesplicht op scholen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 25
DE WIJK - Miriam van Dijk-Drogt uit De Wijk, behoort vandaag ook tot de club van 50. En dus werd er door familie en vrienden een Sarah pop in de tuin geplaatst. Omdat te realiseren voor de avondklok, werd ze zondagmiddag weggelokt van huis.Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Miriam van Dijk-Drogt viert vijftigste verjaardag"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 5, totaal 93 artikelen)