'

Jan 5
DE WOLDEN - Beste Woldenaren, hartelijk welkom bij het jaaroverzicht van 2020. Een jaar dat in vrijwel alle opzichten anders verliep dan we hadden verwacht, en daardoor bijzonder memorabel blijft.

Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Nieuwjaarstoespraak Roger de Groot"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 5
RUINERWOLD - KIOS is verheugd te melden dat het trainerskoppel voor de KIOS-selectie, Adri Kok en Steven Koelma, hun contract met de club voor een jaar hebben verlengd. Daarnaast gaat ook Ryanne Figeland als teambegeleidster nog een seizoen door.

Ga door met lezen van "Trainersstaf KIOS verlengt contract"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 5
DRENTHE - De provincie Drenthe moedigt inwoners van Drenthe aan om mee te helpen de omgeving meer bij- en vlindervriendelijk te maken. Hiervoor kan sinds 1 januari gebruik gemaakt worden van de subsidieregeling groene bewonersinitiatieven Drenthe.

Ga door met lezen van "Subsidieregeling groene burgerinitiatieven"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 5
RUINEN - In opdracht van het college van B&W start Buning Wegenbouw BV uit Zuidwolde in januari 2021 met rioleringswerkzaamheden op drie locaties in De Wolden. Hierbij worden bestaande vuilwaterriolen vervangen en zullen nieuwe hemelwaterriolen worden aangelegd. Het aanwezige straatwerk zal na de rioleringswerkzaamheden in noodbestrating worden teruggebracht. Hierna krijgt het straatwerk enkele weken de tijd om na te zakken.

Ga door met lezen van "Riolerings- en herstraatwerkzaamheden in Ruinen van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!