'

Jan 8
DE WIJK - Er zit weer schot in de zaak op het evenemententerrein in De Wijk. De bestratingswerkzaamheden zijn deze week begonnen. Deze worden uitgevoerd door Compagner Bestratingen. Het was volgens uitvoerder Vos aanvankelijk de bedoeling om alles voor de afgelopen kerstdagen klaar te hebben. Dat is uiteindelijk niet gelukt.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 8
DRENTHE - De commissaris van de Koning in Drenthe, Jetta Klijnsma, roept in haar traditionele nieuwjaarsspeech op tot verbinding. Verbinding tussen Drenten onderling, maar ook tussen de provincie en de rest van het land. Met de Tweede Kamerverkiezingen - en straks een nieuw regeerakkoord - in aantocht, is dit volgens Klijnsma hét moment om de belangen van Drenthe en Noord-Nederland goed voor het voetlicht te brengen.

Ga door met lezen van "“De belangen van Drenthe moeten terugkomen in het regeerakkoord”"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 8
REGIO - Door de aanhoudende maatregelen kan Circus Okidoki helaas geen fysieke lessen geven. Door alle digitale mogelijkheden kan Okidoki wel doorgaan met het geven van lessen en amusement.

Ga door met lezen van "Circus Okidoki online"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 8
RUINERWOLD - Dorpshuis de Buddingehof begint op zondag 17 jaar met La Casa De Peer. I.s.m. Buro Bram organiseert beheerder Ronald Buld een bloedstollend spannende race tegen de klok. Welk team lost het snelst de puzzels op! Aangevuld met een lekker portie Tapas verzorgt door het Smulhuus. De exclusieve Escapebox haal je zondagsmiddags tussen 15:00 en 19:00 uur op. Iedereen krijgt 2 uur de tijd om de puzzels op te lossen.


foto: BS-Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "La Casa de Peer uitdaging voor escaperoom fanaten"

Geplaatst door B S

Tweet This!