'

Jan 13
KOEKANGE - Vanwege de lockdown heeft de kerkenraad van de Protestantse Gemeente Koekange besloten, de komende kerkdiensten niet door te laten gaan. Omdat de hele samenleving de komende maand te maken heeft met beperkingen, willen we als kerk hierin solidair zijn. De eerste dienst die door kan gaan, is hopelijk de dienst van 14 februari.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 13
RUINEN - Gisteren werd door een BOA van Staatsbosbeheer een stel autobanden aangetroffen met daaroverheen gegoten afgewerkte motorolie op een parkeerplaats nabij de Gijsselterweg in Ruinen. Asociaal en bovendien erg slecht voor de bodem en het milieu.

foto: Politie De Wolden

Ga door met lezen van "Autobanden gedumpt parkeerplaats Gijsselterweg in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 13
DE WIJK - Een groot feest zit er even niet in voor het echtpaar De Boer – De Roo, dat woensdag 13 januari 60 jaar getrouwd was. Vanwege de huidige situatie, wordt het een bescheiden feestje in eigen kring. Ook burgervader Roger de Groot, die onder normale omstandigheden graag een gebaksvorkje meeprikt hield het dit keer bij een telefonische felicitatie.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Echtpaar De Boer- De Roo viert 60 jarig huwelijksjubileum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 13
REGIO – Ben je op zoek naar een geschikte mbo-opleiding? Drenthe College helpt jou kiezen! In de week van 25 t/m 29 januari is het bij de school voor middelbaar beroepsonderwijs mogelijk om online in gesprek te gaan met een docent. Ook studentadviseurs helpen jou graag met een beroepskeuzetest of specifieke zorgvraag. Geïnteresseerden kunnen zich tot woensdag 20 januari aanmelden via drenthecollege.nl/openhuis.

Ga door met lezen van "Online in gesprek met docenten Drenthe College"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 13
DE WIJK - Digitale bijeenkomst voor inwoners van De Wijk (e.o) “Hoe verlagen we onze energierekening, samen of alleen?” Deze bijeenkomst op woensdag 20 januari (20.00-21.00) wordt georganiseerd door uw eigen lokale energiecoöperatie ReestdalEnergie en wordt ondersteund door gemeente De Wolden.

Ga door met lezen van "Is een Wieker energieker?"

Geplaatst door B S

Tweet This!