'

Jan 14
ZUIDWOLDE - In opdracht van het college van B&W start Buning Wegenbouw BV op maandag 18 januari met het verharden van twee puinwegen met een betonverharding. De gemeente voert deze werkzaamheden uit om de bereikbaarheid van de woningen aan deze puinwegen te verbeteren.

Ga door met lezen van "Stremming wegen in Kerkenveld en Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 14
ECHTEN - In Echten zijn vanmiddag door medewerkers van Handhaving van de gemeente De Wolden i.s.m de politie twee honden in beslag genomen. De honden waren betrokken bij meerdere (bijt) incidenten.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 14
DE WIJK - Na drie seizoenen komt er een einde aan een mooie samenwerking tussen voetbalvereniging Wacker uit de Wijk en trainer van het eerste elftal Theo van ’t Zand. Theo maakt zijn laatste seizoen (als dat door gaat) gewoon af in de Wijk. Inmiddels is er in Gert Jan Hoekstra uit Hoogeveen een nieuwe trainer gevonden voor het seizoen 2021/2022.
Ga door met lezen van "Gert Jan Hoekstra in nieuwe seizoen trainer v.v. Wacker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 14
DE WOLDEN - Het college van B & W De Wolden vraagt de gemeenteraad de Evenementenverordening 2021 vast te stellen. Hiermee wil het college overlast voor omwonenden door evenementen beperken maar ook ruimte bieden aan goed georganiseerde en voor bezoekers aantrekkelijke evenementen. In de oude evenementenverordening van 2015 ontbreken duidelijke regels en voorwaarden voor evenementen.Ga door met lezen van "Evenementenverordening 2021 vastgesteld"

Geplaatst door B S

Tweet This!