'

Jan 15
ZUIDWOLDE - Vanmiddag werd digitaal afscheid genomen van oud-wethouder Jan van ‘t Zand.Dit gebeurde via een live-uitzending. Burgemeester Roger de Groot reikte als blijk van waardering,de erepenning van De Wolden aan Jan van ’t Zand uit.

eigen foto

Ga door met lezen van "Oud-wethouder Jan van ’t Zand krijgt erepenning De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 15
DE WIJK - Blijven er nog bomen staan in het Dunninger Bos zo vragen enkele bezorgde inwoners zich af? Nu er op grote schaal wordt gerooid. Donderdag werd er een begin gemaakt met het vellen van bijna driehonderd Lariksen. Koop ten Wolde, samen met broer Jan Geu ten Wolde en Magreet Moret-Wessels Boer eigenaars van het bosperceel moet er om lachen.

Foto's en video: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Driehonderd lariksen worden gerooid in Dunninger Bos"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 15
STAPHORST - Een jaar geleden is het project ANWB AutoMaatje Staphorst van start gegaan. Sindsdien vervoeren enthousiaste vrijwilligers hun minder mobiele dorpsgenoten. Vanwege de coronamaatregelen heeft AutoMaatje een tijdje stil gelegen en worden er momenteel alleen noodzakelijke ritten gereden. Toch is Stichting Welzijn Staphorst (SWS) tevreden over het eerste jaar van ANWB AutoMaatje Staphorst.

In juli werd de 100e rit gedaan.

Ga door met lezen van "ANWB AutoMaatje Staphorst bestaat een jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 15
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden in 2040… Hoe zien dorpen, wegen, natuurgebieden van gemeente De Wolden er in de toekomst uit? Staan er nog koeien in de wei of staan daar inmiddels huizen of zonnepanelen? Zijn we in onze gemeente nog steeds zo gezond en kun je in onze dorpen nog gezellig winkelen?

Staan er in 2040 nog koeien in de wei of staan daar inmiddels huizen?

Ga door met lezen van "Denk mee over de toekomst van de gemeente"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 15
DE WOLDEN - Het college heeft de portefeuilleverdeling van burgemeester en wethouders opnieuw vastgesteld. Dat was nodig door het vertrek van Jan van ’t Zand. Zijn portefeuille wordt in z’n geheel overgenomen door Egbert van Dijk, die in december werd benoemd als opvolger van Van ’t Zand.


Geplaatst door B S

Tweet This!