'

Jan 16
DE WIJK - Emmy Kleine uit De Wijk is vandaag 40 jaar geworden. Vanwege de Lockdown is het niet mogelijk om groots uit te pakken. Daarom hadden zus Marloes en broer lex een zgn. verassing drive-thru voor haar georganiseerd. Echtgenoot Gerdo en de kinderen zaten in het complot, en zij zorgden ervoor dat Emmy zaterdagmiddag om 14.00 uur geblinddoekt op de stoep voor het huis zat. De verrassing was groot toen er ineens een stuk of tien feestelijk en luid toeterende auto's de Vijverweg in kwamen rijden. Met daarin familie en vrienden. Allemaal hadden ze een presentje/cadeautje mee genomen voor de jarige job. Die de verrassing drive-thru bijzonder kon waarderen. De voorbij rijdende gasten werden getrakteerd op zelf gebakken cake en koek.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 16
DE WOLDEN - Het aanpakken van roken, alcohol gebruik en overgewicht kan een bijdrage leveren aan gezondere inwoners in gemeente De Wolden.

Ga door met lezen van "De Wolden gaat voor een Preventieakkoord"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 16
Met enige regelmaat publiceert Weblog de Wolden hier herinneringen en gebeurtenissen uit het verleden die tot de verbeelding blijven spreken. Opmerkelijke, grappige, ontroerende en bijzondere foto’s en verhalen die in de vergetelheid zijn geraakt, maar het verdienen om nog eens weer onder de aandacht te worden gebracht. Onder de titel: Uit de doos. Dit keer: Bruidsmodeshow obs de Wezeboom. Eerder gepubliceerd op 23-5-2014.

OOSTEINDE - Je vader en/of moeder in trouwkleding: dat kennen de meeste kinderen alleen van de foto. Maar op obs de Wezeboom showden woensdagochtend de Papa’s, Mama’s, juffen en een Oma hun trouwjurk aan de kinderen. In groep 1-2 werd de hele week uitgebreid stilgestaan bij het thema trouwen. Dit naar aanleiding van de plannen van juf Ellen, die komende vrijdag in het huwelijksbootje stapt.

bruidsmodeshow1

Ga door met lezen van "Uit de oude doos: Bruidsmodeshow obs de Wezeboom"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 16
DE WOLDEN - Het college van B & W De Wolden heeft de tarieven voor buiten- en binnensportaccommodaties vastgesteld. De huren worden verhoogd met 1,2 procent. Daarbij is uitgegaan van de jaarlijkse verhoging van consumentenprijzen door inflatie.Tarieven binnensport
Tarieven buitensport

Geplaatst door B S

Tweet This!