'

Feb 1
RUINERWOLD - Pand&Erf, het dienstverleningsbedrijf van Jeene Keizer uit Ruinerwold is per 1 februari overgenomen door Gezellig Werkt Onderhoud uit Zwolle. Keizer (63) die elf jaar geleden begon als ondernemer wil zijn werkzaamheden een beetje afbouwen.

Ook de bedrijfsbus en de materialen zijn overgedragen. Jeene Keizer (L) en Nico Huiskes. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Pand&Erf overgenomen door Gezellig Werkt Onderhoud"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 1
DE WIJK - Het sluiten van de horeca is een groot gemis. En ook in De Wijk wordt dat zo ervaren. Wieker Niels ten Heuvel heeft daarom zondag een steuncampagne opgezet voor café de Wiekslag. Doel is om 10.000 euro bijeen te krijgen, om het café van de ondergang te behoeden. Diverse mensen hebben steun betuigd. En er is al bijna € 6000 gedoneerd. Voor de actie kijk op:
https://getfunded.nl/campagne/14276-steun-ons-cafe-de-wiekslag
Wiekslag (10)ADe Wiekslag in betere tijden. Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 1
DE WIJK - Er is weer hard geklust door het bestuur van het dorpshuis. Vanaf zaterdag 30 januari is de huisstijl van Dorpshuis De Wijk ook aan de buitenmuren van het dorpshuis te zien.


Ga door met lezen van "Dorpshuis De Wijk voorzien van nieuwe huisstijl "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 1
DRENTHE - Vanwege de aanhoudende coronacrisis en de daarmee samenhangende beperkingen heeft het Drents Museum in Assen het tentoonstellingsprogramma van de eerste helft van 2021 ingrijpend gewijzigd.

Ga door met lezen van "Drents Museum schuift Armenië door en verlengt Helmantel "

Geplaatst door B S

Tweet This!