'

Feb 4
RUINERWOLD - De kinderen van kinderdagverblijf Doomijn Dijkhuizen hebben vandaag koekjes gebakken en mooie kaarten gemaakt voor de ouderen en ondernemers van Ruinerwold, om ze een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd. Deze hebben we in de bolderkar rondgebracht. Onderweg kwamen we nog wat mensen tegen die we ook blij hebben gemaakt met een mooie kaart en lekkere koekjes. De kinderen vonden het heel erg leuk en wij hopen dat iedereen lekker van de koekjes smult!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 4
MEPPEL - Andries Katers, voorzitter van SchuldHulpMaatje Meppel, heeft onlangs een cheque in ontvangst genomen met een waarde van 1000 euro. Deze cheque werd aangeboden door een vertegenwoordiger van Soroptimistclub Meppel e.o. De serviceclub voor vrouwen zamelde het afgelopen jaar op diverse manieren geld in voor het goede doel.

Ga door met lezen van "Soroptimistclub Meppel ondersteunt SchuldHulpMaatje"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 4
DE WIJK - Het college staat achter de plannen voor uitbreiding van het woon-zorgcomplex Dunninghe in de Wijk. Daarvoor moet het bestemmingsplan worden aangepast. Ook sluit de gemeente een overeenkomst af met eigenaar Actium, waarin is vastgelegd dat Actium alle kosten rond de procedure betaalt.Ga door met lezen van "Uitbreidingsplan Dunninghe in de Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!