'

Feb 7
DE WIJK - De hevige sneeuwval is een mooie onderbreking van de kwakkelende winter tot op heden. Jong en oud vermaken zich tot op heden prima in de sneeuw. Zo is de een ijverig bezig om de paden enigszins sneeuwvrij te maken. Anderen zijn aan het wandelen. En de jeugd laat zich voort trekken op een slee, door vaders in een auto of op een tractor. Die er zelf net zoveel plezier aan beleven als hun kroost. Het is een mooi gezicht om te zien. En ondertussen sneeuwt het nog steeds.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
Meld u bij de gemeente!

DE WOLDEN - Woont u in de gemeente De Wolden en bent u in de problemen gekomen door de kinderopvangtoeslagaffaire van de Belastingdienst?

Ga door met lezen van "In de problemen door de kinderopvangtoeslagaffaire?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
REGIO - Al dagenlang is het land er vol van. Er komt sneeuw, veel sneeuw. En daarna gaan we voor minstens een week de diepvries in. Toch nog winter, na zo lang wachten. Terwijl de koude lucht vanuit het noorden binnenstroomt, nadert vanuit het zuiden veel zachtere lucht. Dit weekend gaan ze botsen. Hoeveel sneeuw gaat er vallen? Wordt het echt een sneeuwstorm? En krijgen we nog ijzel en ijsregen? Volg het hier allemaal

Geplaatst door B S

Tweet This!