'

Feb 8
DE WOLDEN - Een combinatie van medewerkers van De Wolden en Hoogeveen en enkele loonbedrijven, zijn al sinds vrijdagavond dag en nacht bezig. Eerst met preventief strooien, later met sneeuwschuiven en strooien. Door het weinige verkeer wordt het zout niet goed ingereden en is het effect van strooien beperkt.

Ga door met lezen van "Gladheidsbestrijding gemeente De Wolden vergt uiterste van strooi- en schuifploegen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 8
DE WIJK - Het is bijna februari. Valentijnsdag is weer in zicht. Een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Dit jaar willen we iets doen voor getroffen ondernemers uit De Wijk, die door de lockdown in de problemen zijn gekomen.

Ga door met lezen van "Bestel tijdig je Valentijnstaart"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 8
RUINEN - Afgelopen zaterdag was in ‘BankGiro Miljonairs’ bij RTL 4 te zien hoe Marian uit Ruinen plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Marian Gritter speelde in de vijfde aflevering van dit seizoen 8.000 euro bij elkaar.
Ga door met lezen van "Marian Gritter wint 8.000 euro bij ‘BankGiro Miljonairs’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 8
RUINERWOLD - In deze tijd je verjaardag vieren is toch wezenlijk anders. Door de corona helaas geen groot feest. Hoe leuk is het dan als je vrienden een spandoek ophangen in je tuin. Joke Smink woont aan de Brouwerstraat in Ruinerwold en ze is 60 jaar geworden. Joke van harte gefeliciteerd.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 8
DE WIJK - Dit jaar gaat de opbrengst van de Valentijnsactie naar ondernemers die getroffen worden door coronamaatregelen. Een mooi gebaar! Atlas Sport en Atlas Sportcafé hebben taarten gekocht en nodigen iedereen uit mee te dingen naar een gratis taart. Om lekker zelf op te eten of om weg te geven aan wie een taart verdient. Wil je kans maken op een taart? Stuur dan een mail naar info@atlassport.nl of naar info@atlassportcafe.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 8
DE WOLDEN - Per 1 januari 2021 is Egbert van Dijk namens Gemeente Belangen de opvolger van oud-wethouder Jan van ’t Zand. Omdat Egbert ook sport in zijn portefeuille heeft is het goed om nader kennis met hem te maken.
De functie van wethouder is niet nieuw voor Egbert. Van 2006 tot en met 2010 was hij wethouder in de gemeente Meppel, en was hij daar als sportwethouder onder andere verantwoordelijk voor de introductie van de sportfunctionarissen in Meppel.

Ga door met lezen van "Kennismaking met Egbert van Dijk: wethouder en portefeuillehouder sport "

Geplaatst door B S

Tweet This!