'

Feb 9
DE WIJK - Erik Bruins uit De Wijk behoort sinds vandaag ook de tot ´de club van 50´. Vanmorgen werd hij op het werk verrast door collega´s met een Abraham Pop, en de familie had er thuis ook een geregeld in de tuin. Omdat de verjaardag door de corona niet groots gevierd kan worden, waren er door familie, vrienden en bekenden felicitatie video´s ingesproken. Hier was door zijn kinderen een compilatie van gemaakt. Uiteraard werd er vandaag thuis in familiekring geproost op de 50e verjaardag. In zijn vrije tijd doet Erik aan wielrennen op de weg met zijn zoon (s). En mag hij graag naar (metal) muziek luisteren en/of een concert bezoeken. Erik van harte gefeliciteerd.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 9
DE WIJK - De streetdancers van Atlas Sport kunnen weer lekker binnen dansen. IKC De Horst stelt het speellokaal hiervoor beschikbaar.

Ga door met lezen van "Streetdancelessen bij IKC De Horst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 9
REGIO - Als je het over winter hebt, mag deze klassieker van Nico Haak uit 1985 natuurlijk niet ontbreken. We hebben de tekst ook nog even opgezocht. Leuk om mee te brullen!

Ga door met lezen van "Winter is tintelende handen, zijn kachels die hard branden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 9
Coronaproof autoavontuur voor het hele gezin

DE WOLDEN - Gezinnen hoeven zich tijdens de Voorjaarsvakantie toch niet te vervelen. De Wildwestrit met startplaatsen in Meppel en De Wolden biedt een dag coronaproof vermaak voor het hele gezin.

Politie1

Ga door met lezen van "Nieuw in Drenthe: ‘Wildwestrit’ door Meppel en De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 9
RUINERWOLD - Het is volop winter, het schaatsen kan beginnen. Bent u nog op zoek naar een paar leuke schaatsen, denk dan eens aan kringloop De Wolden in Ruinerwold. De keuze is reuze. Voor een normale prijs koop je daar al iets moois. Stuur een berichtje met gegevens, maat, naam etc. dan zoeken de medewerkers deze alvast bij elkaar. Dit kan via telefoon 0522-475024 e-mail: info@kringloopwinkeldewolden.nl of via www.facebook.com/kringloopwinkeldewoldenGeplaatst door B S

Tweet This!
Feb 9
DRENTHE - De coronacrisis heeft voor veel Groningers en Drenten belangrijke gevolgen. Maar niet iedereen wordt even hard geraakt. Zelfstandig ondernemers, 18- tot 34-jarigen en mensen met een minder goede gezondheid hebben veel vaker dan de gemiddelde Groninger en Drent zorgen en problemen door ‘corona’.

Ga door met lezen van "Cronacrisis heeft grote invloed op het leven in Groningen en Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!