'

Feb 11
DE WOLDEN - Het extra geld dat de gemeente De Wolden in 2020 kreeg van het Rijk voor het coronaproof organiseren van de Tweede Kamerverkiezingen wordt voor dit doel gereserveerd in 2021. Het gaat om ruim 61.000 euro. Mocht daar nog wat van over blijven, dan gaat dat naar de algemene reserve.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Extra geld voor coronaproof verkiezing"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 11
DE WOLDEN - Het college van B & W De Wolden gaat de intentieovereenkomst Ik Ben Drents Ondernemer (IBDO) aan. Dat is een samenwerkingsverband tussen alle Drentse gemeenten, de provincie, een aantal scholen en VNO-NCW/MKB Noord. Doel is het stimuleren van innovatief en digitaal ondernemerschap en het zorgen voor een goed vestigings- en ondernemersklimaat in Drenthe.

Foto's Benny Spin/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Intentieovereenkomst Ik Ben Drents Ondernemer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 11
MEPPEL – Welzijn MensenWerk en Weerbaar Meppel gaan hun samenwerking uitbreiden. Per februari kunnen jongeren uit Meppel en omgeving die mee willen doen aan het vrijwillige traineeship aan de slag om anderen jongeren te ondersteunen bij vragen of problemen in de thuissituatie, met school of werk of door minder contacten in deze coronatijd.

Ga door met lezen van "Jongeren helpen jongeren met vrijwillig traineeship"

Geplaatst door B S

Tweet This!