'

Feb 12
ZUIDWOLDE – In de week na Valentijnsdag, van 16 tot en met 19 februari, kunnen inwoners van De Wolden verrast worden met een videoboodschap van iemand die ze iets liefs, moois, sterkte of ander persoonlijks toewenst.

Ga door met lezen van "Persoonlijke videoboodschappen in de week van de liefde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
DRENTHE - Gedeputeerde Staten hebben een tweede stap gezet in de subsidiëring van preventieve maatregelen tegen aanvallen van de wolf in Drenthe. Het risicogebied voor wolvenschade is uitgebreid naar advies van de gebiedscommissie wolf. Dit betekent dat schapen- en geitenhouders in een groter gebied gebruik kunnen maken van de Subsidieregeling ‘Voorkomen schade door wolven provincie Drenthe’.

Foto: Natuurmonumenten

Ga door met lezen van "Versnelde tweede stap in financiële steun preventie aanvallen wolf"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
DE WOLDEN - De komende weken gaat het bedrijf Cyclomedia uit Zaltbommel in onze gemeente 360 graden panoramafoto’s maken. Hiervoor rijden speciaal uitgeruste voertuigen over alle openbare wegen. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk dat over voet- en fietspaden wordt gereden. De gemeente heeft hiervoor ontheffing verleend.

Ga door met lezen van "360 graden foto’s van de openbare ruimte"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
REGIO - Circus Okidoki gaat nog steeds door met de online lessen via Zoom. Daarnaast komt er voor de leden elke week een nieuwe aflevering van Okidoki op Reis uit. In deze afleveringen gaan de circusdocenten op reis in eigen ruimte. Zo gingen ze al naar Tarzan in de jungle en als piraten opzoek naar een schat! In maart gaat Okidoki naar buiten om de kinderen weer fysiek les te geven. De leden en docenten hopen hun kunsten snel weer te kunnen vertonen aan het grote publiek.

Ga door met lezen van "Circus Okidoki gaat door met online lessen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
DRENTHE - Gemeentes en andere overheden leggen belangrijke gegevens tegenwoordig digitaal vast. Ook werken zij digitaal, denk aan digitale raadvergaderingen die worden vastgelegd in zogenaamde videotulen.

Ga door met lezen van "Gemeente Meppel heeft Drentse primeur voor digitaal archiefdepot"

Geplaatst door B S

Tweet This!