'

Feb 19
REGIO - Het team van De Corona Sneltest is verheugd u te informeren over onze Corona Sneltest Walk-in Westerbork. In samenwerking met, en op locatie van, Restaurant en Ierse Pub de Turfsteker heeft DCS haar eerste Walk-in geopend, uitbreidend op haar drive-through locatie in Emmen.


Ga door met lezen van "Opening Corona Sneltest Walk-in Westerbork"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 19
KOEKANGE - Nog even en het voorjaar komt er weer aan. Een tijd waarin mensen de tuin in gaan om deze lente klaar te maken. Voor hovenier Roelof Westert uit Koekange betekent het weer de mooiste tijd van het jaar. Samen met zijn werknemer Juri Bos, bedient hij voornamelijk particulieren. Van jonge mensen die minder tijd hebben voor de aanleg of het onderhoud van hun tuin. Tot oudere mensen die het onderhoud uitbesteden omdat het ze zelf te zwaar wordt.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl Links: Juri Bos en rechts: Roelof Westert.

Ga door met lezen van "Roelof Westert hovenier met plantenkennis"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 19
DE WIJK - Maak jij graag een wandeling die goed is voor jouw hart en dat van een ander? Kom dan in beweging en wandel tijdens de Hartstocht op 10 april mee voor een gezond (er) hart voor iedereen.  

Ga door met lezen van "Atlas Sport Hartstocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 19
REGIO - Mkb-ondernemers die in het eerste kwartaal van 2021 geraakt worden door de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan kunnen een aanvraag doen voor de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL Q1 2021).

Ga door met lezen van " Tegemoetkoming Vaste Lasten eerste kwartaal 2021 van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!