'

Feb 20
DE WOLDEN - Zoals we allemaal weten kunnen er veel dingen door de huidige coronamaatregelen niet doorgaan. Activiteiten liggen stil én veel mensen zijn aan huis gebonden. Voor veel mensen komt hiermee een alledaags praatje te vervallen.

Ga door met lezen van "Hou je van bellen of schrijven? Word ‘PraatMaatje’!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
DE WOLDEN - De Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK) is bedoeld om een terugval in inkomsten als gevolg van de coronacrisis op te vangen. De uitkering geldt voor ondernemers waarvoor andere regelingen, zoals Tozo, onvoldoende uitkomst bieden.

Ga door met lezen van "TONK: Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
RUINERWOLD - De vierdelige documentaireserie De Kinderen van Ruinerwold, over het zogenoemde spookgezin in het dorp Ruinerwold, is vanaf 24 maart te zien. Dat laat omroep BNNVARA donderdag middels een persbericht weten.

Foto persbureau Meter

Ga door met lezen van "Documentaire over 'spookgezin Ruinerwold' vanaf 24 maart te zien"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
DRENTHE - Het programma Ik Ben Drents Ondernemer draagt al jaren met verschillende partners bij aan het behoud en de groei van de werkgelegenheid, adviseert ondernemers bijvoorbeeld in tijden van corona en zorgt voor economische versterking in de regio (en daarbuiten).


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Ondernemers in Drenthe (nog beter) ondersteund "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
DE WOLDEN - Heeft u een innovatief product, een innovatieve dienst of procedé voor ogen dat nieuw is voor uw eigen onderneming of zelfs nieuw voor de wereld?

Ga door met lezen van "Innovatiesubsidie "

Geplaatst door B S

Tweet This!