'

Feb 23
OOSTEINDE - In opdracht van het college van B&W zou Buning Wegenbouw BV uit Zuidwolde op 8 maart starten met rioleringswerkzaamheden in de Schoolstraat in Oosteinde.

Ga door met lezen van "Rioolwerkzaamheden Oosteinde, gewijzigde planning"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
DE WIJK - De eerste groep 90 plussers, allen bewoners van Dunninghe in De Wijk zijn vanmiddag om 13.00 uur gevaccineerd. Ze hoefden daarvoor de deur niet uit, want Huisarts Bert van Bremen van huisartsenpraktijk De Wijk kwam samen met twee assistentes naar het zorgcentrum toe. In totaal ging het om een groep van drieëndertig ouderen, die het Moderna vaccin kregen toegediend.

Ank van t Wout-Fallandt kreeg de eerste vaccinatie.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Groep 80 en 90 plussers in zorgcentrum Dunninghe gevaccineerd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
Een sportief gezinsuitje in de voorjaarsvakantie!

REGIO - Deze voorjaarsvakantie organiseert Sport Allee een kleine-helden-speurtocht! Een speurtocht vol actie, sporten en bewegen bij de bosvijver in Staphorst. Aan de hand van een schatkaart mogen jullie proberen alle tekens in het bos proberen te vinden. Deze tekens moet je invullen op jullie eigen stempelkaart.

Ga door met lezen van "Sport Allee organiseert een kleine-helden-speurtocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
DRENTHE - Kinderen kunnen weer meedoen met dé receptenwedstrijd van Drenthe: kindermenu 2.0. De derde editie is in voorbereiding en dat betekent dat kinderen hun lekkerste, gezonde recept mogen insturen. De beste recepten winnen een plekje in het Kindermenu 2.0 kookboek én Drentse restaurants zetten het gerecht uit hun gemeente op de (afhaal-) menukaart.

Ga door met lezen van "Kook mee voor Kindermenu 2.0: het derde kookboek"

Geplaatst door B S

Tweet This!