'

Feb 25
VEENINGEN - Veeningen heeft zijn dorpsvisie 2.0 klaar. Reden voor een feestmoment; vrijdagmiddag jl. werden de plannen van Veeningen voor de komende jaren overhandigd aan de aandachtwethouder voor Veeningen, Hilda Mulder en aan burgemeester Roger de Groot.

Eigen foto.

Ga door met lezen van "Inwoners Veeningen waarderen hun dorp met een 7,9"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 25
RUINERWOLD - Ruinerwold Onderneemt organiseert op 27 februari om 21:00 uur een Live Muziek Bingo. De live muziek wordt verzorgd door Karambam en tijdens de bingo is er uiteraard ook ruimte voor verzoekjes!


Ga door met lezen van "Live Muziek Bingo"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 25
DE WOLDEN - De gemeente De Wolden is een plattelandsgemeente in het Zuidwesten van Drenthe. Ook hier zagen we dat de dagelijkse activiteiten voor jongeren door Corona crisis niet of niet goed mogelijk waren.

Ga door met lezen van "Jeugd aan zet in crisistijd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 25
KOEKANGE - Op dinsdag 23 februari 2021 tussen 13.00 uur en 19.30 uur is er ingebroken in een boerderij gelegen aan de Dorpsstraat te Koekange. In de nacht van woensdag 24 februari 24.00 uur en 08.00 uur is men voor de tweede keer terug geweest en zijn er goederen weggenomen. Heeft u iets verdachts gezien meld dit dan ovv proces 2021050151. Politie algemeen 0900-8844 of via Instagram wijkagent Koekange: pol_sandravandalfsen ^SVD.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 25
DE WOLDEN - In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Vaak hebben zij ook moeite met omgaan met bijvoorbeeld een computer of mobiele telefoon.

Ga door met lezen van "Vrijwilligers getraind en klaar om te werken voor Taalpunt De Wolden."

Geplaatst door B S

Tweet This!