'

Feb 26
DE WOLDEN - Op maandag 8 maart wordt in De Wolden huis-aan-huis textiel ingezameld door Sympany. Behalve in Ansen en Veeningen. In Ansen en Veeningen wordt het textiel ingezameld door de verenigingen voor Dorpsbelangen. Zij ontvangen daarvoor een vergoeding.Ga door met lezen van "Huis-aan-huis inzameling textiel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 26
DE WIJK - Slager Roelof ten Heuvel (66) gaat van zijn pensioen genieten. Vrijdag 26 februari was de laatste dag in de slagerij bij Coop Dunnink. Waar hij 43 jaar werkzaam was. Daarom hadden collega’s zijn afdeling versierd met slingers en ballonnen. En natuurlijk werd hij overladen met cadeaus, waaronder een prachtig hakblok.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Slager Roelof legt het slagersmes er bij neer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 26
DE WOLDEN - Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. De meeste jaren organiseren wij, Welzijn De Wolden, een interactieve bijeenkomst, de ene keer sportief, de andere keer creatief. Dit jaar wordt het organiseren van een fysieke bijeenkomst enigszins bemoeilijkt door de maatregelen rondom corona. Dat is echter voor ons geen reden om helemaal niets te organiseren!

Ga door met lezen van "Internationale Vrouwendag gaat online!"

Geplaatst door B S

Tweet This!