'

Mrt 1
Cafés hebben 70,4 procent minder omgezet dan een kwartaal eerder.

REGIO - De omzet van de horeca daalde in het vierde kwartaal van 2020 met bijna 44 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dat is vooral te wijten aan de aanscherping van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Julian Weide serveert de espresso's1

Ga door met lezen van " Omzet horeca krimpt ongekend hard door coronamaatregelen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 1
REGIO – SWW Hoogeveen, Welzijn De Wolden, Welzijn MensenWerk en Maatschappelijk Welzijn Coevorden gaan nog nauwer samenwerken. Het doel is in de regio Zuid-Drenthe tot een versterking van het welzijnswerk te komen.

Ga door met lezen van "Vier Drentse Welzijnorganisaties gaan nauwer samenwerken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 1
Met enige regelmaat publiceert Weblog de Wolden hier herinneringen en gebeurtenissen uit het verleden die tot de verbeelding blijven spreken. Opmerkelijke, grappige, ontroerende en bijzondere foto’s en verhalen die in de vergetelheid zijn geraakt, maar het verdienen om nog eens weer onder de aandacht te worden gebracht. Onder de titel: Uit de doos. Dit keer: Rockband ISQ stopt er mee. Eerder gepubliceerd op 13-03-2011.

ECHTEN - Na 21 jaar heeft de band ISQ uit Echten besloten te stoppen. Tijdgebrek om het spelen en oefenen in een band te combineren met het privé gebeuren is moeilijker dan gedacht. Er ook besloten is om nog één spetterend optreden te geven.


Ga door met lezen van "Uit de oude doos: Rockband ISQ stopt er mee "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 1
DE WIJK - Beste sporter, Vanaf nu kun je – zolang de sportschool niet open mag – buiten je krachttraining doen. Je kunt hiervoor terecht bij het buitensport rek naast de sportschool.

Archief: Opening Outdoorbaan in 2018

Ga door met lezen van "Buitensport bij Atlas Sport"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 1
RUINERWOLD - V.V. Ruinerwold is op zoek naar een nieuwe trainer voor haar 2e elftal, waar de komende jaren een grote uitdaging wacht. Voor het tweede elftal zijn wij op zoek naar een trainer die met een ervaren groep in het eerste jaar wil strijden om het kampioenschap in de reserve 2e klasse. Vanaf het 2e jaar, of mogelijk eerder, wacht de opdracht om jonge spelers in te passen en kennis met het seniorenvoetbal te laten maken.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "V.V. Ruinerwold vacature trainer 2e selectie"

Geplaatst door B S

Tweet This!