'

Mrt 1
Cafés hebben 70,4 procent minder omgezet dan een kwartaal eerder.

REGIO - De omzet van de horeca daalde in het vierde kwartaal van 2020 met bijna 44 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dat is vooral te wijten aan de aanscherping van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Julian Weide serveert de espresso's1

Ga door met lezen van " Omzet horeca krimpt ongekend hard door coronamaatregelen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 1
REGIO – SWW Hoogeveen, Welzijn De Wolden, Welzijn MensenWerk en Maatschappelijk Welzijn Coevorden gaan nog nauwer samenwerken. Het doel is in de regio Zuid-Drenthe tot een versterking van het welzijnswerk te komen.

Ga door met lezen van "Vier Drentse Welzijnorganisaties gaan nauwer samenwerken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 1
DE WIJK - Beste sporter, Vanaf nu kun je – zolang de sportschool niet open mag – buiten je krachttraining doen. Je kunt hiervoor terecht bij het buitensport rek naast de sportschool.

Archief: Opening Outdoorbaan in 2018

Ga door met lezen van "Buitensport bij Atlas Sport"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 1
RUINERWOLD - V.V. Ruinerwold is op zoek naar een nieuwe trainer voor haar 2e elftal, waar de komende jaren een grote uitdaging wacht. Voor het tweede elftal zijn wij op zoek naar een trainer die met een ervaren groep in het eerste jaar wil strijden om het kampioenschap in de reserve 2e klasse. Vanaf het 2e jaar, of mogelijk eerder, wacht de opdracht om jonge spelers in te passen en kennis met het seniorenvoetbal te laten maken.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "V.V. Ruinerwold vacature trainer 2e selectie"

Geplaatst door B S

Tweet This!