'

Mrt 2
ZUIDWOLDE - De politie is op zoek naar een 12-jarig jongetje. Hij wordt vermist. De jongen is vanuit Zuidwolde vertrokken, omgeving Middelveenseweg. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.

Ga door met lezen van " Politie start zoekactie naar vermist 12-jarig jongetje"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 2
DE WIJK - Op een paar maanden na is de horeca al een jaar dicht. Een jaar, laat dat even bezinken. Want een maandje overbruggen is één ding, een jaar is heel iets anders.

Het terras van café de Wiekslag staat klaar, maar is afgezet met rood lint als protest. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Stil protest horeca"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 2
met workshop op locatie voor bewoners Vanboeijen

DRENTHE - Om mensen met een beperking, ook tijdens de coronacrisis, in aanraking te laten komen met kunst, hebben het Drents Museum, ICO Partner in Kunst & Cultuur, Special Arts en zorgorganisatie Vanboeijen de handen ineen geslagen. Sinds kort kunnen bewoners bij Vanboeijen live een rondleiding door de tentoonstelling Henk Helmantel - Meesterschilder in het Drents Museum volgen en aansluitend deelnemen aan de workshop Stillevens op en top.

Ga door met lezen van "Livestream vanuit Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 2
IJHORST/DE WIJK - Misschien heeft u het al gezien: vanaf 15 maart rijdt de buurtbus weer. Daar is het bestuur van de buurtbus heel blij mee. De dienstregeling is iets gewijzigd, in het vorige editie van dewijk.info nog informatie over. De tarieven zijn ook gewijzigd. Dat schreven we ook al eerder. Welk buskaartje past het beste mij?

Ga door met lezen van "Hoera, de buurtbus rijdt weer!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 2
DRENTHE - Dit jaar geen Boekenweek in maart, maar wel De Literaire Hemel. Annette Timmer interviewt de Vlaamse schrijver Peter Terrin. Zijn nieuwste boek, Al het blauw, gaat over vriendschap en liefde, en over de breekbare zoektocht naar een eigen identiteit. Volgens Trouw “een puntgave roman”.

Ga door met lezen van "Poëzie en proza in De Literaire Hemel "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 2
DE WIJK - Met een deels witte, gladde en koude februari hebben we de wintersportmaand afgesloten. Op naar het mooie weer en als het aan ons ligt op naar een drankje op het terras...of desnoods een bvo'tje naar het terras.

Ga door met lezen van "Maartse taferelen"

Geplaatst door B S

Tweet This!