'

Mrt 10
DE WOLDEN - Fans bereiden een eerbetoon voor aan Golden Earring, de rockband die door gezondheidsproblemen van gitarist George Kooymans onverwacht ophield te bestaan. Het is de bedoeling op donderdag 11 maart, de dag waarop Kooymans 73 wordt, uit zoveel mogelijk luidsprekers Radar Love te laten klinken. Ze roepen fans op om op 11 maart om 17.15 uur Radar Love, de grootste hit van de groep, op te zetten. En ja hoor, daarbij mogen de ramen open.

Ga door met lezen van "'Radar Love' van Golden Earring moet op 11 maart overal te horen zijn!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10
RUINEN - Maandagmiddag zijn de winnaars van Kindermenu 2.0 in De Wolden bekend gemaakt. De kinderen van de opvang van Integraal Kindcentrum 't Oelebröd in Ruinen ontvingen een cheque van wethouder Hilda Mulder en Gert en Roelie Boverhof van Wapen van Ruinen.Ga door met lezen van "IKC ’t Oelebröd winnaar ‘Kindermenu 2.0’ in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10
Woldens sportakkoord met couleur locale

KOEKANGE - Afgelopen najaar zijn in Koekange gesprekken op gang gekomen met lokale verenigingen, sportaanbieders en de gemeente om samen na te denken over een fit en vitaal dorp; nu, maar ook in de toekomst. De landelijke overheid steunt d.m.v. het Nationaal Sportakkoord een gezonde leefstijl en stimuleert bewegen en sporten op welke manier dan ook.

Ga door met lezen van "Koekange zet schouders onder fit en vitaal dorp!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10
DRENTHE - Het is nu het moment om meer digitaal en datagedreven te gaan werken. Om bij te dragen aan een succesvolle digitale transitie, zijn de acties en ambities gebundeld en verwoord in de Digitaliseringsagenda ‘Drenthe Digitaal’.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Drentse agenda bundelt ambities en acties digitale transitie"

Geplaatst door B S

Tweet This!