'

Mrt 12
DE WIJK - Geen zin of tijd om zelf te koken! Afhalen bij café restaurant De Wiekslag is mogelijk. Het weekend van 13 en 14 maart nogmaals de Cordon Blue XL met kartoffelsalat. En daar hoort ook een toetje bij. Naast de weekend specials blijft het vaste menu ook staan. Dus bel en bestel via 06 302 161 00.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
DRENTHE - Als één van de eerste provincies in Nederland, wil Drenthe deze groeiende bedrijfsvorm actief ondersteunen. Steeds meer ondernemers leveren -ook in deze bijzondere tijd- een bijdrage aan een gezonde leefomgeving en een positieve samenleving.

bcw-12a

Ga door met lezen van "Via impact ondernemen naar brede welvaart"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
REGIO - In 2020 daalde de omzet van de transportsector met ruim 11,6 procent. Dit is de sterkste daling sinds de economische crisis in 2009. Vooral de omzet van bedrijven die afhankelijk zijn van personenvervoer zagen hun omzet sterk afnemen. De post- en koeriersdiensten zagen hun omzet juist fors toenemen. Dit meldt het CBS op basis van recente cijfers.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Sterkste omzetdaling transportsector in 2020 sinds crisis 2009"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
REGIO - Eindelijk mag Circus Okidoki weer fysiek les geven. Alle leden tot 27 jaar mogen weer buitenlessen volgen. Acrobatiek, jongleren, ballopen, diabolo; alles komt aan bod. Lijkt het jou ook leuk om een keer mee te circussen? Dat kan, iedereen kan mee doen tijdens de lessen op dinsdag, vrijdag en als het weer het toelaat zal er ook een doekenles plaatsvinden op zaterdag. Opgeven kan via circus.okidoki@gmail.com. Tot snel!

Geplaatst door B S

Tweet This!