'

Mrt 14
DRENTHE - Drenthe doet samen met provincies Limburg, Utrecht en Zuid- Holland mee aan een Ontwikkelfonds van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) om energiecoöperaties te stimuleren en professionaliseren.

Ga door met lezen van "Drenthe doet mee aan Ontwikkelfonds voor energiecoöperaties"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 14
DE WIJK - De Valentijnstaart actie voor getroffen ondernemers in De Wijk is een groot succes geworden. Er zijn bijna zeshonderd taarten verkocht, en er waren ook diverse giften en donaties. Ondernemers in de horeca en evenementenbranche hebben het al vanaf het begin van de corona zwaar. Ook voor kappers, schoonheidsspecialisten en ondernemers in andere contactberoepen is er weinig perspectief.

V.l.n.r.. Benny Spin (dewijk.info), Arend Klomp (Antrappers) en Bart Tijink (BCW)

Ga door met lezen van "Valentijnsactie is groot succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 14
IJHORST/DE WIJK - Misschien heeft u het al gezien: vanaf 15 maart rijdt de buurtbus weer. Daar is het bestuur van de buurtbus heel blij mee. De dienstregeling is iets gewijzigd, in het vorige editie van dewijk.info nog informatie over. De tarieven zijn ook gewijzigd. Dat schreven we ook al eerder. Welk buskaartje past het beste mij?

Ga door met lezen van "De buurbus gaat weer rijden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 14
DRENTHE - De wilde narcis, ook wel Drentse Paosbloem genoemd, was oorspronkelijk in Drentse beekdalen te vinden. Later werd deze geïntroduceerd op Drentse boerenerven, maar in de loop der jaren is deze inheemse bollensoort zeldzaam geworden. Daarom is actie is nodig! Landschapsbeheer Drenthe en de provincie Drenthe roepen inwoners en erfeigenaren op om de verspreiding van de wilde narcis in kaart te brengen. Zo kunnen we met elkaar de soort nog beter beschermen. Zoekt u ook mee?

Ga door met lezen van "Zoek mee naar de wilde narcis!"

Geplaatst door B S

Tweet This!