'

Mrt 24
RUINERWOLD - Het echtpaar Essing-Geerts viert vandaag de Diamanten bruiloft, thuis aan de Pieter Jochemswal in Ruinerwold. Burgemeester de Groot was er deze ochtend druk mee onder de pannen. Maar liefst vier echtparen in De Wolden vieren deze dag hun 60 jarige bruiloft. Vanwege de corona, ging dit allemaal via telefoon en/of live verbinding op de PC. Jan en Willy van harte gefeliciteerd.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 24
DE WIJK - Op zaterdag 1 mei gaat Zwembad de Slenken in De Wijk weer open. Het bad is grondig schoongemaakt, en voorzien van schoon water. Je kunt nu alvast je abonnement bestellen.

Foto: Jan Boverhof

Ga door met lezen van "Zwembad de Slenken gaat weer open"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 24
RUINERWOLD - De kinderen van ‘Ruinerwold-vader’ Gerrit Jan van D. zijn nog nooit te zien geweest in de media. Daar komt vanaf woensdagavond verandering in. De vier oudste kinderen doen de komende vier weken hun verhaal in documentaireserie Kinderen van Ruinerwold op NPO1. Jessica Villerius maakte een vierdelige documentaireserie over het gezin dat ruim een jaar geleden ontdekt werd op een boerderij in Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Documentaire over 'De Kinderen van Ruinerwold'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 24
ZUIDWOLDE - Het is vandaag een heugelijke dag voor Tom de Wal (85) en Henny De Wal-Brouwer (88) Beide echtelieden stapten 60 jaar geleden in het huwelijksbootje. Burgemeester de Groot feliciteerde het diamanten bruidspaar dit keer per telefoon.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Sportieve echtpaar De Wal-Brouwer 60 jaar getrouwd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 24
ZUIDWOLDE - Het is vandaag feest in huize Vos. Want Jan Vos (81) en Alie Vos-Jalink (83) zijn vandaag 60 jaar getrouwd. Van oorsprong komt de heer des huizes uit Emmen, maar hij verhuisde al op jonge leeftijd naar Textielstad Enschede. Waar hij in 1955 zijn aanstaande echtgenote tegen het lijf liep.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Echtpaar Vos-Jalink deelt 60 jaar lief en leed"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 24
RUINERWOLD - In het kader van Meertmaond-Streektaolmaond zijn de Vrouwen van Nu Ruinerwold aan het werk gezet met een viertal puzzels. Een woordzoeker, Drentse uitdrukkingen en gezegdes, Drentse plaatsnamen en een verhaaltje waar plaatsnamen in verborgen waren (uit Landleven).

Ga door met lezen van "Streektaolmaond bij Vrouwen van Nu afdeling Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!