'

Apr 30
DE WOLDEN - De commissaris van de Koning in de provincie Drenthe, Jetta Klijnsma, heeft besloten Janny Vlietstra te benoemen tot waarnemend burgemeester van de gemeente De Wolden. Vlietstra was ook in 2011 en 2012 waarnemend burgemeester van De Wolden.

archieffoto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van " Janny Vlietstra waarnemend burgemeester voor De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 30
REGIO - Op woensdag 19 mei zal de officiële kleinschalige opening en start zijn van ontmoetingscentrum Het Klaverblad voor kwetsbare inwoners en/ of waarbij sprake is van beginnende geheugenproblemen.

Ga door met lezen van "Het Klaverblad – Ontmoetingscentrum Staphorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 30
DE WIJK - Voor het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022 is v.v. Wacker uit de Wijk op zoek naar een nieuwe fysiotherapeut/verzorger voor ons eerste elftal. Over de invulling/vergoeding gaan we graag met je in gesprek. Interesse? Bel: 0648946304 – TC v.v. Wacker

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 30
DE WOLDEN - Het college vraagt de gemeenteraad in te stemmen met een aantal ambities en beleidsuitgangspunten voor het sociaal domein. Dit is nodig om richting te geven aan een toekomstbestendig sociaal domein.

Ga door met lezen van "Kadernota sociaal domein"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 29
DE WIJK - Als astma patiënt, vrouw van een hooikoorts patiënt en als moeder van kinderen met voedselallergieën, is Margriet Logtenberg uit De Wijk altijd op zoek geweest naar manieren om zichzelf en anderen te helpen. Het beste antwoord vond ze uiteindelijk in de Bioresonantie therapie. Dit is een therapie die gebruik maakt van frequenties om het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Magriet Logtenberg verzorgt Bioresonantie therapie?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 29
DE WIJK - Clubs en verenigingen zijn enorm belangrijk. Voor de leden zelf, maar ook voor hun omgeving. Of het nou gaat over een voetbalclub die spannende wedstrijden organiseert voor hun publiek, om een theaterschool die prikkelende toneelstukken op de planken brengt óf om een muziekvereniging die jong en oud doet genieten van live muziek.Ga door met lezen van "Apollo genomineerd als ‘Club van het Jaar 2021’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 29
DRENTHE - Het plafondbedrag voor de subsidieregeling ‘Energiezuinig en duurzaam warm buiten zitten horeca Drenthe’ wordt verhoogd met € 200.000, - vanwege de grote belangstelling voor de regeling.

Horecaondernemers kunnen ook gratis dekens aanvragen

Ga door met lezen van "verduurzamen en verlengen van het terrasseizoen. "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 28
REGIO - Zin om wat te doen op Hemelvaartsdag 13 mei? Doe dan mee met het ommetje bij de Veurdeale in Havelte. Er is een korte wandelroute van 5 km en een lange route van 9 km uitgezet. Opgave via info@deveurdeale.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 28
DE WOLDEN - Waarschijnlijk heeft u de afgelopen maanden via Social Media meegekregen dat de Ondernemersverenigingen in De Wolden samen met de gemeente een Ondernemersapp hebben gelanceerd.

Ga door met lezen van "Ondernemersapp De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 28
DRENTHE - Door de coronacrisis is het aantal bezoekers in de Drentse natuurgebieden flink toegenomen. Omdat niet alle bezoekers zich netjes aan de regels houden, is er bij de organisaties die de natuurterreinen beheren dringend behoefte aan extra toezicht en handhaving.

Ga door met lezen van "Meer toezicht en handhaving in het buitengebied"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 28
DRENTHE - Als Drentse samenleving willen we een duurzame bijdrage leveren aan het goed wonen, werken en recreëren in de regio.


Ga door met lezen van "Regionale Energiestrategie RES"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 27

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 26
DE WOLDEN - Dit jaar zijn er drie Koninklijke onderscheidingen uitgereikt bij de Algemene Gelegenheid van Koningsdag. In verband met het Coronavirus heeft burgemeester Roger de Groot de gelukkigen maandag 26 april thuis bezocht en daar de versierselen overhandigd. In Ruinerwold zijn Trijnie Pekel en Willem Brals geridderd. En in De Wijk gaat het om Edward de Vries. Namens de redactie van harte gefeliciteerd.

Trijnie Pekel ontvangt de onderscheiding en een bos bloemen van Burgemeester de Groot.

Willem Brals werd thuis ook bezocht door de burgemeester

Ga door met lezen van "Drie Koninklijke onderscheidingen uitgereikt in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 26
DE WOLDEN - In opdracht van het college van burgemeester en wethouders wordt in de periode van 26 april tot en met 28 mei groot onderhoud uitgevoerd aan een tweetal wegen en een tweetal fietspaden door de firma NTP Infra uit Hattem.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Asfalteringswerkzaamheden De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 25
RUINEN - Univé Samen hield zaterdag 24 april 2021 een Deukjes Dag bij de Univé winkel in Ruinen. Vanaf half 10 was het een komen en gaan van Univéleden die graag dat kleine, vervelende deukje uit hun auto wilden laten halen.Ga door met lezen van "Succesvolle Univé Deukjes Dag in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 24
DE WIJK - Aanstaande woensdag 28 april is het zover: dan mogen we weer een broodje eten en een drankje drinken op het terras. Ook café de Wiekslag in De Wijk is die dag tussen 12.00 uur en 18.00 uur geopend. Momenteel wordt er door aantal vrijwilligers geklust, zodat het terras over enkele dagen tip top in orde is.

Ga door met lezen van "Horeca is klaar om weer open te gaan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 24
RUINERWOLD - Voetbalvereniging Ruinerwold organiseert komende zondag een Voetbal Quiz live via YouTube vanaf het ‘VVR Dakterras een kei leuke quiz met allerlei voetbal gerelateerde vragen. Test je kennis en maak op het VVRad van Fortuin ook nog eens kans op zeer toffe prijzenGa door met lezen van "V.V. Ruinerwold organiseert Voetbal Quiz"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 24
DRENTHE - Op Koningsdag, dinsdag 27 april, organiseren de Drentse bibliotheken een online Ik hou van Holland quiz. Zo kunnen bibliotheekleden toch een feestelijke dag hebben, ook al is er geen Koningsdagfeest dit jaar. Ook bieden de bibliotheken hun (trouwe) leden graag iets extra’s in deze bijzondere tijden.

Ga door met lezen van "Bibliotheken organiseren online Koningsdagquiz"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 23
DE WIJK - Henk Hendriks uit De Wijk is vandaag 80 geworden. Vanmorgen was de tuin al versierd met slingers. En was er koffie met gebak. Vanavond hadden zijn familieleden nog een kleine verrassing voor hem geregeld. Om 19.00 uur stond er een koets voortgetrokken door twee paarden voor zijn huis aan de Nic. ten Woldeweg. De twee koetsiers, Johnny en Marriet Spijkervet uit De Schiphorst die vorige week zelf 60 jaar getrouwd waren, namen de jarige job mee voor een ritje door de omgeving. En daar genoot Henk volop van.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Henk op 80e verjaardag thuis opgehaald met koets"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 23
VEENINGEN - Het wordt gelukkig wat warmer en het gras gaat wat groeien. Nog een paar weken en dan kunnen de koeien weer naar buiten. We zien ernaar uit en ik denk de koeien ook!

Ga door met lezen van "Verkoop bio-rundvlees op de Pieperij"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 5, totaal 96 artikelen)