'

Apr 2
RUINERWOLD - Het is nu al een jaar dat we in het Coronatijdperk leven. Het begint “normaal” te geraken. Maar toch moeten we optimistisch blijven, het aantal vaccinaties neemt toe en daarmee neemt het aantal “zware” gevallen van Covid-19 af.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Bericht van Blijdenstein"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 2
OOSTEINDE - De speeltuin-, buurt-, en belangenvereniging van Oosteinde samen met de Vrouwen van Nu en de or/mr leden van OBS de Wezeboom, hebben de inwoners van Oosteinde verrast met een Paas-geschenk. Vrijdag 2 of zaterdag 3 april krijgen alle inwoners de attentie in de bus.


Ga door met lezen van "Kleine attentie voor inwoners van Oosteinde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 2
DE WIJK - Nagelstyliste Ingrid Alberts behoort sinds vandaag ook tot de 'club van 50'. En daar hoort natuurlijk een grote Sarah pop bij in de tuin met een leuke tekst bij, bedacht door de familie. 'Gisteren nog een jonge roos, vandaag een oude doos. Ingrid verlies niet de moed, ook na 50 is het leven goed'. Zo stond er op het bijbehorende spandoek. Ingrid van harte gefeliciteerd, en een fijne dag gewenst.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 2
DRENTHE – Dick de Waard is per 1 april 2021 benoemd tot nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Drenthe College. Hij volgt daarmee Janneke Hadders op. Daarnaast treedt Paulien Geerdink op dezelfde datum toe tot de Raad van Toezicht.

Ga door met lezen van "Wijzigingen binnen Raad van Toezicht DC"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 2
DE WIJK - De contouren van een doel zijn zichtbaar geworden op het School en Buurtplein bij De Horst in De Wijk. Het was geen geheime ingang of andere 1 april grap: gewoon een vers doel voor deze verse lente. Hup voetballers, knap ‘m erin! Dit goede doel werd gerealiseerd door Bert & Lensen Schilder & Glasservice.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 2
ECHTEN - Sara Straathof van ‘t Echtenest is de nieuwe voorleeskampioen van de gemeente De Wolden. Door corona vond de wedstrijd niet live plaats maar via filmpjes. Sara gaat nu door naar de provinciale finale.

Ga door met lezen van "Sara Straathof is voorleeskampioen van gemeente De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!