'

Apr 5
Met enige regelmaat publiceert Weblog de Wolden hier herinneringen en gebeurtenissen uit het verleden die tot de verbeelding blijven spreken. Opmerkelijke, grappige, ontroerende en bijzondere foto’s en verhalen die in de vergetelheid zijn geraakt, maar het verdienen om nog eens weer onder de aandacht te worden gebracht. Onder de titel: Uit de doos. Dit keer: Echten viert Stimmungsparty op grootse wijze. Eerder gepubliceerd op 11-04-2011.Ga door met lezen van "Uit de oude doos: Echten viert Stummungsparty"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 5
DRENTHE - Schutrups Schoenen, zorginstelling Icare en Woningcorporatie Lefier zijn de beste (thuis)werkgevers van 2020 in Drenthe. Landelijk mobiliteitsplatform ‘Zo Werkt Het’ voerde de afgelopen maanden campagne om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. En met succes! Landelijk nomineerden duizenden werknemers hun werkgever met de meest uiteenlopende inzendingen.

Archief: Medewerkers van Icare trakteren ouderen op een ijsje

Ga door met lezen van "Dit zijn de beste (thuis)werkgevers van Drenthe!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 5
DE WOLDEN - Zoals we allemaal weten kunnen er veel dingen door de huidige coronamaatregelen niet doorgaan. Activiteiten liggen stil én veel mensen zijn aan huis gebonden. Voor veel mensen komt hiermee een alledaags praatje te vervallen.

Ga door met lezen van "Hou je van bellen of schrijven? Word ‘PraatMaatje’!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 5
DE WIJK - Zaterdag werd Popko Schuitema, eigenaar van RS-Kaas, De Olde Baank en Mulino als sponsor van Motorclub de Antrappers verrast met een oliecan Jubeleulie, WD40 (Wieker Druppie 40).

Ga door met lezen van "WD 40 voor sponsoren Antrappers"

Geplaatst door B S

Tweet This!