'

Apr 6
DE WOLDEN - Drie projecten krijgen subsidie vanuit de regeling ‘Initiatiefrijk De Wolden 2019-2021’. In totaal ontvangen zij ruim 38.000 euro. Met het fonds Initiatiefrijk De Wolden ondersteunt de gemeenteraad van De Wolden projecten van inwoners die een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in de gemeente.

Belangenvereniging Koekange diende vorig jaar het 100e project van Initiatiefrijk De Wolden in.

Ga door met lezen van " Drie initiatieven gehonoreerd eerste ronde Initiatiefrijk De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 6
DE WIJK - De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. Wat je ook met de tablet, computer of smartphone wilt doen. En soms kom je er zelf even niet uit, dan is het handig om er even iemand bij te halen met verstand van zaken. ‘Veel senioren maken daar gebruik, de kinderen hebben het te druk, of willen ze daar niet mee lastig vallen’ vertelt Gerrit Maarse van Seniorweb.nl in De Wijk.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Gerrit Maarse uit De Wijk zet zich in voor Seniorweb"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 6
REGIO – Ben je op zoek naar een mbo-opleiding? Kom dan op 13, 14 of 15 april tussen 16.00 en 20.00 uur naar het Open Huis van Drenthe College.

Ga door met lezen van "Drenthe College organiseert fysiek Open Huis "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 6
REGIO - Tijdens de buitenlessen gaat er weer getraind worden voor optredens in de buitenlucht. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een prachtige donatie van Stichting Ondersteuning Gezondheidzorg Meppel en omstreken. Dankzij deze donatie kan Circus Okidoki haar kunsten vertonen bij een aantal verzorgingstehuizen. Lijkt het jou leuk dat Okidoki langs komt bij een verzorgingstehuis, geef het dan door via circus.okidoki@gmail.com.


Geplaatst door B S

Tweet This!