'

Apr 7
REGIO - NDC Mediagroep wil af van alle huis-aan-huis bladen. Het uitgeversconcern ziet binnen het bedrijf geen perspectief meer voor de veertig week- en nieuwsbladen die het in Drenthe, Groningen, Friesland, kop van Overijssel en Flevoland verspreidt. Dat meldt RTV Noord op basis van interne correspondentie bij NDC.

NDC Media is ook uitgever van Dagblad v.h Noorden. foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "NDC Mediagroep wil van veertig huis-aan-huisbladen af"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 7
RUINEN - Het college heeft de subsidie voor Stichting zwembad Ruinen voor 2020 vastgesteld op € 87.726. Tegelijkertijd geeft het college het zwembad eenzelfde bedrag als voorschot op de subsidie 2021.

Foto: Jans Schulting


Ga door met lezen van "Subsidie Stichting zwembad Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 7
DE WOLDEN - Het college van B & W De Wolden heeft de huur van amateursportverenigingen in het vierde kwartaal van vorig jaar kwijtgescholden.


Ga door met lezen van "Kwijtschelding huur sportclubs"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 7
DE WIJK - In de week van 12 tot en met 16 april is het ‘de week van het jonge kind’. De Week van het Jonge Kind is voor iedereen die betrokken is bij het jonge kind. De bedoeling van deze week is om aandacht te vragen voor de zo belangrijke, eerste jaren van het kind en om te laten zien wat er in het land gebeurt voor jonge kinderen en de gezinnen waarin zij opgroeien.

Ga door met lezen van "IKC De Horst doet mee aan ‘de week van het jonge kind’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 7
STAPHORST - Jan ten Kate uit Koekangerveld, nu nog wethouder in Hardenberg, is voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Staphorst. Hij voldoet volgens de vertrouwenscommissie van alle dertien sollicitanten het meest aan de wensen.

Ga door met lezen van " Jan ten Kate voorgedragen als nieuwe burgemeester van Staphorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 7
DRENTHE - Op initiatief van IVN Zuidlaren organiseert Landschapsbeheer Drenthe op woensdag 14 april een online lezing over aardkundige waarden en aardkundig erfgoed.

Meeuwenveen-Takkenhoogte Zuidwolde. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Online lezing over aardkundige waarden en erfgoed"

Geplaatst door B S

Tweet This!