'

Apr 8
RUINERWOLD - Vanwege de corona zijn er ook dit jaar geen Lummeldagen. Maar wandelen in de buitenlucht mag gelukkig wel, schrijf je daarom in voor de Lummelwandeling op zondag 11 april 2021 in Ruinerwold.


Ga door met lezen van "Wandel mee met de Lummelwandeling "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
DE WIJK - Vrouwgje Gruppen uit De Wijk is donderdagmiddag benoemd tot erelid van Wijhko. Gruppen is vijftig jaar lid van de volleybalvereniging. Ze is bovendien medeoprichtster, en als speler en scheidsrechter is ze nog steeds actief betrokken bij de vereniging. Daarom werd ze door secretaris Sarina van der Spaa, en penningmeester Jenneke Lubberink in het zonnetje gezet. Behalve bloemen en attenties ontving ze ook een oorkonde voor bewezen diensten.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Vrouwgje Gruppen benoemd tot erelid volleybalvereniging Wijhko"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
DRENTHE - Wat vliegt er in uw achtertuin? Op 17 en 18 april kunt u meetellen tijdens de Nationale Bijentelling. Meedoen is makkelijk, ook als u niet zoveel van bijen weet. Alle hulp is welkom en daarom vragen Landschapsbeheer Drenthe en Stichting Het Drentse Landschap iedereen om een half uurtje mee te tellen in de eigen tuin.

Ga door met lezen van "Tel mee tijdens de Nationale Bijentelling"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
DRENTHE - Musea kunnen veilig en verantwoord open blijkt uit de ervaringen van 2020 met het anderhalvemeterprotocol. En daarom gaat het Drents Museum samen met zestien andere musea een pilot aan in samenwerking met de Museumvereniging en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Drents Museum deelnemer pilot sneltesten "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
ZUIDWOLDE - In opdracht van het Waterschap Drents Overijsselse Delta gaat GMB Infra in de komende periode werkzaamheden uitvoeren Stuw Moddergat, nabij De Stuw 1 in Zuidwolde.

Ga door met lezen van "Stremming De Stuw in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!