'

Mei 2
DE WOLDEN - Burgemeester Roger de Groot vertrekt per 1 juni naar de gemeente Noordoostpolder en krijgt op zaterdag 29 mei een afscheidsreceptie in Zuidwolde.


Ga door met lezen van "Afscheidstour Burgemeester Roger de Groot"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 2
DE WIJK - Het was op de Ganzenmarkt in Coevorden dat ze elkaar tegen het lijf liepen. Voor Hendrik Smits (90) uit Dalerveen was de ontmoeting met Geertje Alting (89) uit Gees ‘liefde op het eerste gezicht’. Voor Geertje had het nog even tijd nodig. ‘De vierde dag van de Ganzenmarkt was echt de uitgaansdag voor de jeugd. Er was dansen in bij café Arends’ vertelt Hendrik. ‘De meisjes zaten aan de kant. En de jongens kwamen met veel bravoure binnen, en gingen aan de bar staan’.

Hendrik en Geertje wonen sinds kort in woonzorgcentrum Reestoord in Meppel

Ga door met lezen van "Echtpaar Smits Alting 65 jaar getrouwd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 2
DE WOLDEN - Welzijn De Wolden is op zoek naar jonge, enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie van het Sport- en Cultuurkamp dat van 10 t/m 13 augustus plaatsvindt in De Wolden. Jongeren die het leuk lijkt om kinderen te begeleiden bij de activiteiten kunnen zich nu aanmelden.Ga door met lezen van "Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor sport en cultuurkamp"

Geplaatst door B S

Tweet This!