'

Mei 6
DE WIJK - Wandelaars kunnen op hemelvaart, donderdag 13 mei, lekker vroeg van start! Atlas Sport organiseert dan dauwtrappen; een mooie wandeling van ongeveer tien kilometer. Wandelaars kunnen starten tussen 6.00 en 6.30 uur. Natuurlijk staat na afloop een lekker ontbijtje klaar. Leden van Atlas Sport betalen € 7,50 om mee te doen en niet-leden € 10. Info en aanmelden: www.atlassport.nl/dauwtrappen.Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 6
REGIO - In het eerste kwartaal van 2021 werden zo’n 30,2 duizend bedrijven opgeheven, ruim 9 duizend minder dan in hetzelfde kwartaal het jaar ervoor. Bij 85 procent van de opheffingen ging het om bedrijven met één werkzame persoon.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Eerste kwartaal zo’n 30,2 duizend bedrijven opgeheven"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 6
DRENTHE - Er is veel steun voor veiligheidscampagnes op provinciale wegen. Het gedrag van (mede)weggebruikers is namelijk de grootste reden voor een onveilig gevoel op de Drentse N-wegen.

Foto: Yolanda Visser.

Ga door met lezen van "Veel steun voor verkeersveiligheidscampagnes op provinciale wegen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 6
MEPPEL - De Boer Tandtechnisch Laboratorium in Meppel sluit per 1 juli de deuren aan de Kaapweg. Na 75 jaar komt er een eind aan het familiebedrijf, dat in 1946 het levenslicht zag. Huidige eigenaars Willem en Femmie de Boer, woonachtig in De Wijk vinden het welletjes geweest, en gaan genieten van een vervroegd pensioen.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "De Boer Tandtechnisch Laboratorium sluit de deuren"

Geplaatst door B S

Tweet This!