'

Mei 7
REGIO - Het bestuur van de fietsgroep van Stichting Welzijn Staphorst is bij elkaar geweest en heeft met elkaar gesproken over het samen fietsen.

Ga door met lezen van "Fietsgroep SWS is startklaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 7
DE WIJK - Achter de schermen is een team van jongeren de afgelopen maanden super druk geweest om het project: Passie op het Plattelang van de grond te krijgen! Wat in oktober begon als een klein ideetje van Vormgever Vera Vos (22) uit De Wijk is uitgegroeid tot een project dat wordt uitgevoerd door en voor jongeren op het platteland in gemeente de Wolden! Met een creatief en passievol team, dat nog steeds groeit, wordt het project uitgevoerd!

Ga door met lezen van "Passie op het Platteland zoekt jongeren op"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 7
DRENTHE - Wat is de soundtrack van een echte Frida Kahlo en welke sfeer roept een Van Gogh op? Ontdek het tijdens de digitale zinderende finale in Paradiso van de muziekcompetitie Art Rocks.

Ga door met lezen van "Drents Museum in finale Art Rocks "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 7
ZUIDWOLDE - Het college geeft zwembad De Waterlelie 30.000 euro voor onderhoud. De Waterlelie is zelfstandig, maar is met de gemeente overeengekomen dat het zwembad nog vier jaar na de verzelfstandiging een beroep op de gemeente kan doen voor onderhoudskosten. De onderhoudsbijdrage is nodig omdat het zwembad kampt met veel storingen en lekkage in de machinekamer.

Ga door met lezen van "Onderhoud De Waterlelie"

Geplaatst door B S

Tweet This!