'

Mei 9
DE WOLDEN - Het college heeft een groot aantal maatregelen gepland in de periode 2021-2025 om wegen en fietspaden veiliger te maken. Voor de projecten is subsidie van het Rijk en de provincie toegezegd. Het Rijk draagt 640.000 euro bij en de provincie 668.000 euro. Voor de gemeente blijft ongeveer 800.000 euro over. Dat geld komt uit bestaande budgetten.

In Ruinerwold werd vorig jaar een verkeersveilige fietsverbinding aangelegd. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Subsidies voor verkeersveiligheid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 9
RUINERWOLD - Ingmar Mulder heeft zaterdag zijn eerste contract getekend bij voetbalclub Heerenveen. De jeugdspeler uit Ruinerwold heeft zich voor drie jaar aan SC Heerenveen verbonden. De centrale verdediger speelt al sinds 2014 in de jeugdacademie van de Friese club.

Ga door met lezen van "Ingmar Mulder tekent contract bij Heerenveen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 9
DE WOLDEN - Het college van B & W De Wolden gaat aan de slag met de invulling van de bezuinigingen op het sociaal domein in 2021 en verdere jaren en de Kadernota Sociaal Domein. Over 2021 gaat het over vermindering van de uitgaven met 600.000 euro en structureel 1,2 miljoen. De gemeenteraad wil daar uiterlijk 24 juni besluiten over nemen.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Opdrachten herijking sociaal domein"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 9
REGIO - Voorzichtig is er door Stichting Welzijn Staphorst in het klein weer gestart met een aantal activiteiten zoals jeu de boules, biljart, wandelen, de creatieve donderdagmiddag etc.

Ga door met lezen van "SWS open in het klein"

Geplaatst door B S

Tweet This!