'

Mei 10
ZUIDWOLDE - Op steeds minder openbare plaatsen wordt het roken nog toegestaan. Het bestuur van Jeugd Voetbal Zuidwolde vindt ook dat roken en jeugdvoetbal niet samen gaan.

Ga door met lezen van "Sportpark Woltingeslag rookvrij voor de jeugd!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 10
DE WOLDEN - Beeldt u zich eens in dat u in de supermarkt staat met een lijstje van wat u nodig heeft. Een half uur later wandelt u de supermarkt weer uit – niet alleen met wat er op uw lijstje stond, maar ook met een broodje voor onderweg, de 1+1 gratis pudding uit de reclame en een zak chips voor op de bank vanavond die u bij de kassa tegenkwam. Herkent u dit?

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Gezond(e) boodschappen doen: vanzelfsprekend of een uitdaging?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 10
DRENTHE – De Technologie en Zorg Academie (TZA) Drenthe gaat vandaag formeel van start. Binnen de TZA Drenthe werken 20 partijen samen om ervoor te zorgen dat technologie in de zorg zó gebruikt wordt dat de werkdruk van medewerkers in de zorg vermindert, mensen met een zorgvraag zo zelfstandig en prettig mogelijk kunnen leven en dat meer zorg met minder medewerkers kan worden geleverd.

Ga door met lezen van "Technologie en Zorg Academie Drenthe van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 10
RUINEN - Op 13 mei 2021 is het 90 jaar geleden dat de voetbalvereniging is opgericht. Destijds onder de naam N.O.A.D. (Nooit Opgeven Altijd Doorgaan) met 12 leden. Het voetballen werd steeds populairder en naast N.O.A.D. werden ook andere clubs in Ruinen opgericht. R.A.C. (Ruiner Adspirantenclub) en Ruiner Boys. In Ansen werd gevoetbald onder de naam V.I.O.S. (Vooruitgang is ons streven).

Ga door met lezen van "V.V. Ruinen bestaat 90 jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 10
RUINERWOLD - Vrijdag 23 april is de jarenlange samenwerking met Fysio De Commissaris en VVR weer officieel verlengt. Fysiotherapie De Commissaris uit Meppel ondersteunt ons nu al vele jaren, bij het opleiden van het (jeugd)-kader op vele gebieden. We kunnen spreken van een zeer prettige samenwerking waarmee we zeer goede resultaten behalen. Content zijn we dan ook zeker met de verlenging van deze samenwerking.


Ga door met lezen van "Samenwerking Fysio De Commissaris en VVR verlengd"

Geplaatst door B S

Tweet This!