'

Jun 1
BERGHUIZEN - Komende zondag 6 juni start er om 9:30 uur een laagdrempelige 'Kerk zonder Drempel viering' met als thema “Open up!”. De maatschappij opent zich weer en er mag weer van alles! <


Ga door met lezen van "Open up in Kerk Berghuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
DE WIJK - Met dit mooie weer en de naderende zomer op komst wordt het ook weer drukker op het terras en in het café. We zoeken dan ook per direct een nieuwe collega. Het aantal uren is in overleg en zowel doordeweeks als in de weekenden. Ben of ken jij iemand die nog een parttime/ weekend/ vakantie baan zoekt? Ben je op zoek naar een baan omringd door gezelligheid: zoek niet verder! Bel naar Maria 06 302 161 00 of loop even binnen in het café.

Ga door met lezen van "Nieuwe collega gezocht bij de Wiekslag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
REGIO - Het Taribush Kuna festival is een vierdaags cultuurfestival voor jong en oud, midden in de natuur. Dit jaar willen we samen met jullie de laatste editie van Taribush Kuna Festival beleven.

Foto: Michiel ter Elst

Ga door met lezen van "Taribush Kuna krijgt afsluiter in 2021"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
Webexpositie en database met ruim 4.600 foto’s uit de jaren 80

DRENTHE - In 2019 droeg de Asser fotograaf Sake Elzinga een deel van zijn Drentse fotocollectie rechtenvrij over aan het Drents Archief.

Ga door met lezen van "Drenthe door de lens van Sake Elzinga"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
DE WIJK - Het college van B&W heeft besloten het voorkeursrecht te vestigen op een aantal percelen in de Wijk. Dit betekent dat eigenaren van die specifieke grond deze bij verkoop eerst aan de gemeente moeten bieden.


Ga door met lezen van "Gemeente vestigt recht van eerste koop in de Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!