'

Jun 3
DE WOLDEN - In aanwezigheid van de commissaris van de Koning in Drenthe Jetta Klijnsma, stelt de gemeenteraad van De Wolden op donderdag 3 juni 2021 de profielschets voor de nieuwe burgemeester van De Wolden vast. De profielschetsvergadering begint om 19.30 uur en zal fysiek in de raadszaal in Zuidwolde plaatsvinden. De vergadering is live te volgen via de livestream of DNO Media.

Wie wordt de opvolger van Roger de Groot in De Wolden? Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Vaststelling profielschets nieuwe burgemeester De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
DRENTHE - Op zaterdag 5 juni heropent het Drents Museum zijn deuren voor het publiek. Het museum presenteert een gevarieerd programma met tentoonstellingen van Henk Helmantel, Matthias Weischer en Tamara Muller.

Ga door met lezen van "Drents Museum vanaf 5 juni weer open "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
DRENTHE - De programma’s Drenthe Beweegt en Drenthe Gezond krijgen respectievelijk € 3.850 en € 2.010 subsidie van het college. Volgens het college hebben Drenthe Gezond en Drenthe Beweegt zich de afgelopen jaren bewezen als zeer waardevolle samenwerkingsprogramma's in Drenthe. Beide programma’s trekken samen op en delen hun kennis op allerlei gebieden die de gezondheid van de Drenten moeten verbeteren.

archief BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Geld voor gezondheidsprogramma’s"

Geplaatst door B S

Tweet This!