'

Jun 4
DE WIJK - Bewoners van zorgcentrum Dunninghe hebben vrijdagmiddag onwijs genoten van het optreden van de Pauwergirls. Vanwege het fantastische weer was het mogelijk om eindelijk weer eens een optreden buiten te verzorgen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 4
DE WIJK/IJHORST - Beste buurtbusreiziger, misschien vind u het lastig om een goede en juiste keuze te maken welke abonnement / OVchip-kaart u het beste kunt aanschaffen en hoe dat werkt. Mocht u hierbij hulp of advies willen hebben, dan willen wij u daar graag bij helpen. Stuur dan een mailtje naar info@buurtbusijhorst.nl. Wij nemen dan contact met u op. Bekijk dienstregeling: dienstregeling lijn 592 vanaf 1 juni 2021

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 4
REGIO - De Rouveners zijn ook weer aan het spel jeu de boules begonnen. Op de dinsdagmiddagen vanaf 13:30 uur wordt dit interactieve spel gespeeld op de jeu de boules-baan in Rouveen.

Ga door met lezen van "Rouveen aan de jeu de boules "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 4
DE WOLDEN - Het college van B & W De Wolden stemt in met de verlenging van een overeenkomst met het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie (CVBP). Deze organisatie reserveert voor de gemeenten een plek waar inwoners met een verstandelijke beperking van 18 jaar en ouder kunnen worden opgevangen die door een crisis tijdelijk niet thuis kunnen wonen.


Ga door met lezen van "Overeenkomst voor crisisopvang"

Geplaatst door B S

Tweet This!