'

Jun 7
Een zomervakantie voor én door jongeren!

DE WOLDEN - We willen met jongeren van 12 – 18 in Drenthe ook dit jaar zorgen voor een bruisende en ontspannen zomervakantie door samen tot een doorlopende zomerprogrammering te zorgen die aansluit op de behoeften van jongeren.

Ga door met lezen van "Summermadness"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 7
KOEKANGE - Korfbalvereniging KIA uit Koekange gaat na de zomervakantie starten met OldStars walking korfball. Hiermee biedt de club ook ouderen de mogelijkheid om de sportieve en sociale voordelen van het verenigingsleven te (blijven) ervaren.

Ga door met lezen van "KIA gaat starten met OldStars walking korfball "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 7
REGIO - Museum Staphorst is erg blij dat ze weer bezoekers mag ontvangen. Vanaf 9 juni hoopt ze met haar nieuwe exposities de gasten een mooi inkijkje te geven in de cultuur van Staphorst.

Ga door met lezen van "Exposities Museum Staphorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 7
ZUIDWOLDE - Vanaf woensdag 16 juni kunnen inwoners van Zuidwolde in ontmoetingscentrum De Boerhoorn terecht voor een wekelijks koffie-uurtje. Een laagdrempelige gelegenheid om anderen te ontmoeten, kennis te maken, bij te praten of even op adem te komen. De koffie en thee staan klaar, bij voldoende belangstelling elke woensdag van 10.00 tot 11.00 uur.

Ga door met lezen van "Start wekelijks koffie-uurtje in De Boerhoorn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 7
DE WIJK - Door ziekte van zijn vrouw was 't Vishuus uit Wapse geruime tijd niet meer in De Wijk. Maar ondernemer Andries Wanders laat weten dat het inmiddels weer wat beter met haar gaat. Daarom zijn ze vanaf woensdag 16 juni elke woensdag weer op het marktpleintje voor dorpshuis de Havezate in De Wijk te vinden. Van 11.00 - 17.30 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!