'

Jun 10
DE WOLDEN - Corona heeft het afgelopen jaar haar sporen sterk nagelaten in de toeristische sector. Ondernemers van groepsaccommodaties zijn hierbij hard geraakt. Deze sector is in Nederland relatief klein Drenthe daarentegen heeft veel accommodaties die variëren van familiehuizen tot locaties voor schoolkampen en trainingen. Het is een belangrijke toeristische sector waarbij de meeste accommodaties over veel ruimte beschikken.

Fiets4daagse (6)A
archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van " Coronaproof recreëren in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 10
Provincie Drenthe neemt deel in pilot van het Drents Archief, ook Emmen sluit aan

DRENTHE - Het Drents Archief heeft onlangs met de Provincie Drenthe en de gemeente Emmen een dienstverleningsovereenkomst getekend voor deelname aan de pilot van het Drentse e-depot, een nieuwe digitale archiefbewaarplaats. De proef, die drie jaar duurt, moet uitwijzen hoe informatie en documenten van overheden tot in eeuwigheid beschikbaar blijven. De pilot is nu gestart met drie partijen, eerder sloot gemeente Meppel zich al aan bij het Drentse e-depot.

Ga door met lezen van "Provinciale en gemeentelijke archieven in de toekomst in digitaal Drents depot "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 10
DE WOLDEN - Veiliger fietsen tot je honderdste. Dat is het voornaamste doel van Doortrappen. Doortrappen Drenthe helpt je om zo lang mogelijk en veilig te kunnen blijven fietsen. Want fietsen is heerlijk! Door te fietsen, blijf je langer gezond, zelfstandig en in contact met andere mensen.

Wethouder Hilda Mulder bij de opening van het fietspad in Ruinerwold. Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Doortrappen tot je 100ste!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 10
DE WOLDEN - Structureren, stimuleren, individuele aandacht geven en regie overdragen. Dit zijn vier belangrijke kernkwaliteiten voor trainers en coaches. Tijdens deze scholing krijgen trainers handvatten om hun sporters effectiever te begeleiden.

voetbalclinnic-4a

Ga door met lezen van "Cursus 4 inzichten in trainerschap"

Geplaatst door B S

Tweet This!