'

Jun 15
KOEKANGE - Mick Blankespoor heeft zich afgelopen weekeinde geplaatst voor de IAME International Finals die in oktober in het Italiaanse Adria worden gehouden. De 11-jarige karter uit Koekange werd tijdens de eerste NK-wedstrijd in Mariembourg tweede in de Mini Parilla-klasse. De tweede plaats in het NK is mooi, maar plaatsing voor het WK was het hoofddoel van het weekend. En daarvoor kwamen in de klasse van Mick slechts twee karters in aanmerking.

Foto: Bas Kaligis/RaceXpress.nl

Ga door met lezen van "Karter Mick Blankespoor (11) pakt ticket voor WK in Italië"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 15
VEENINGEN - Het bestuur van het paardensportevenement CH de Wolden heeft, net als verleden jaar, moeten besluiten het evenement voor dit jaar af te gelasten. Reden is de coronapandemie die het momenteel onmogelijk maakt een financieel gezond CH de Wolden te organiseren. Het concours stond dit jaar geprogrammeerd van 15 tot en met 18 juli en van 22 tot en met 25 juli.Ga door met lezen van "Geen CH de Wolden 2021"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 15
DE WIJK - Er zijn een aantal biljartteams bij het café die aan competitiewedstrijden mee doen. Zij spelen op dinsdag en donderdagavonden. Hoewel de competitie op dit moment natuurlijk stil ligt.

Ga door met lezen van "Biljarters opgelet!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 15
HOOGEVEEN - Het tweede gedeelte van de vernieuwbouw van de Westerkim in Hoogeveen is klaar en wordt binnenkort van binnen opnieuw ingericht. Daarbij komen veel spullen vrij die zeker nog een tweede leven verdienen. Dit betekent dat de Westerkim in samenwerking met de Hoogeveense Uitdaging op dinsdag 22 juni opnieuw een spullenbeurs organiseert om de spullen een tweede maatschappelijk leven te geven. Ophalen is gratis.

Ga door met lezen van "Spullenbeurs in samenwerking met Hoogeveense Uitdaging "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 15
DRENTHE - Een kwart van de huidige VVD gemeenteraadsleden en commissieleden in Drenthe is vrouw. De partij zou dat aandeel graag verhogen bij de verkiezingen in maart 2022.

Ga door met lezen van "VVD zoekt vrouwen"

Geplaatst door B S

Tweet This!