'

Jun 16
DRENTHE – De Technologie en Zorg Academie Drenthe (TZA) heeft recentelijk nieuwe instellingen als partner zien toetreden. De TZA kent daarmee nu 23 instellingen die – ook financieel – betrokken zijn bij het nieuwe initiatief.

Ga door met lezen van "TZA Drenthe verwelkomt nieuwe instellingen als partner "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
REGIO - Met onmundig veel pijn in de pens en in het hart moeten we jullie melden dat we de Zwarte Cross 2021 definitief afgelasten. Onzekerheid over het waarborgfonds, onduidelijkheid over vergunningseisen rondom COVID bij grootschalige evenementen, personeelstekorten binnen de evenementenbranche en beperkte beschikbaarheid van materialen hebben een rol gespeeld bij het nemen van dit besluit.

Ga door met lezen van "Ook dit jaar geen Zwarte Cross"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
RUINERWOLD - Het college van B & W De Wolden staat achter het plan voor dag- en verblijfsrecreatie, een paardenhouderij en een kantoor op het perceel van een voormalig agrarisch bedrijf aan de Dr. Larijweg in Ruinerwold. Daarvoor moet het bestemmingsplan worden gewijzigd.

Ga door met lezen van "Plan voor recreatie, paardenhouderij en kantoor Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
REGIO - Vroeger bestond er zoiets als de grote schoonmaak. Een fenomeen dat vrijwel geheel is verdwenen. Er is mij verteld dat dit verdwijnen te maken zou hebben met het verdwijnen van de kolenkachel en inmiddels vrijwel onbekende ziektes. Ik herinner mij dat zo’n schoonmaak gepland was rond deze tijd en soms wel heel extreme vormen aannam.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Column: Grote schoonmaak"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
RUINERWOLD - ChristenUnie De Wolden gaat met een nieuwe lijsttrekker de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 in. De 32-jarige Corné den Hollander uit Ruinerwold is de beoogde opvolger van Jaap Wiechers in de Wolder gemeenteraad. “Met trots presenteer ik deze kandidaat”, zegt Jaap: “In Corné hebben we een uitstekende opvolger gevonden. Ik heb het volste vertrouwen in hem”.

Ga door met lezen van "ChristenUnie De Wolden zet verjonging in"

Geplaatst door B S

Tweet This!