'

Jun 17
REGIO - Circus Okidoki mag na een hele tijd buiten te hebben getraind eindelijk naar binnen. Voordat Okidoki weer naar binnen gaat, heeft op 28 mei NLdoet plaatsgevonden. Door de hulp van vele vrijwilligers is het materiaal en de zaal helemaal schoon, zodat de leden fris kunnen beginnen aan de binnen lessen.

jongleren 1

Ga door met lezen van "Circus Okidoki mag weer naar binnen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 17
DE WIJK / IJHORST - Popkoor Nameless heeft na bijna anderhalf jaar de repetities hervat. Vanwege de corona maatregelen was het niet mogelijk om eerder bij elkaar te komen. Via het videoprogramma Zoom werd de afgelopen tijd nog enigszins getracht het repertoire bij te houden, maar zo live met elkaar repeteren is toch wezenlijk anders verduidelijkt vicevoorzitter Mieke van der Heul. ‘We zijn blij dat we weer bij elkaar mogen komen om te zingen’.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Popkoor Nameless hervat repetities na anderhalf jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 17
REGIO - Te veel zonlicht is niet goed voor je huid. Maar als je dan toch de zon ingaat, smeer je dan goed in. Helaas smeren we niet genoeg. En daarom vragen Univé Samen en KWF Kankerbestrijding hier aandacht voor.Ga door met lezen van "Gratis zonnebrandcrème voor openluchtzwembaden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 17
DE WOLDEN - Het college heeft een subsidieregeling gemaakt voor het voorzien van buitensportvelden van ledverlichting. Voor dit en volgend jaar is 60.000 euro beschikbaar. Een aantal buitensportvelden heeft nog geen duurzame verlichting.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Subsidie voor ledverlichting sportvelden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 17
DE WIJK - Op donderdag 24 juni 2021 vindt de algemene ledenvergadering, de zogenaamde Jaarvergadering, van Motorclub De Antrappers plaats. Deze vergadering is bij ons clubcafé, De Wiekslag.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Jaarvergadering Antrappers"

Geplaatst door B S

Tweet This!