'

Jun 18
DE WIJK - Zaterdag 19 juni worden in De Wijk de oud papiercontainers weer geleegd. De containers dienen op verzoek van de ouderraad van IKC de Horst om 09.00 uur aan de weg te staan. Mocht de container te vol zijn, wat natuurlijk best mogelijk is na een dergelijke lange periode. Dan kan het er goed verpakt naast worden gezet. Indien de container langer blijft staan dan gebruikelijk dan kunt u bellen tussen 12.30 en 13.00 uur met het mobiele nummer 06-25582831.Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 18
DE WIJK - In samenwerking met een bierbrouwer uit de regio brengt Benny Spin uit De Wijk een tweetal speciale en exclusieve biertjes op de markt.

Ga door met lezen van "Speciale Wieker Bieren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 18
STAPHORST - Staphorst Stichting Welzijn Staphorst heeft zich de afgelopen tijd voorbereid om weer te starten met de huisbezoeken van Vitaal en Veilig thuis [VVT).

]

Ga door met lezen van "Vrijwilligers VVT starten weer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 18
REGIO - Van 28 juni t/m 3 juli 2021 vindt de landelijke MS Collecteweek van het Nationaal MS Fonds plaats. We zijn hard op zoek naar mensen die met hun mobiele telefoon voor ons willen collecteren. Mobiel collecteren doe je vanaf je bank, tuinstoel of ligbed! Help jij mee in de strijd tegen multiple sclerose (MS)?

Ga door met lezen van "Collectanten gezocht voor de MS Collecteweek"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 18
DE WOLDEN - Natuurmonumenten maakt zich zorgen om verdwijnen van leefgebied van insecten in steden en dorpen. Een petitie moet bewoners en hun gemeenten bewust maken van hun verantwoordelijkheid voor insecten binnen de bebouwde kom.

Ga door met lezen van "Natuurmonumenten start petitie om insecten te redden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 18
DE WOLDEN - Het college van B & W geeft een extra bijdrage van € 4.430 aan de Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe (RUD). De RUD heeft het extra geld nodig vanwege een exploitatietekort, zo blijkt uit de jaarrekening en het jaarverslag van de dienst. De RUD heeft het jaar 2020 afgesloten met een tekort van 82.000 euro. Er was een tekort van 50.000 euro begroot.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Jaarrekening en jaarverslag 2020 van RUD"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 18
DRENTHE - Eindelijk kan hij nu zijn eigen tentoonstelling Bühne in levende lijve bekijken in het Drents Museum in Assen.

Ga door met lezen van "Artist Talk Matthias Weischer op donderdag 24 juni "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 18

Geplaatst door B S

Tweet This!