'

Jun 21
RUINERWOLD - Via deze weg willen wij jullie op de hoogte stellen dat LGR’88 heeft besloten dit jaar de jaarlijkse Dijkhuizenrun - normaliter begin september - nog een jaartje over te slaan.


Ga door met lezen van "Dijkhuizenrun gaat niet door dit jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 21
DE WIJK - Wanneer wordt dit gevaarlijke bruggetje op Dickninge nu eens vervangen? Zo vragen meerdere wandelaars uit De Wijk e.o zich af. Dickninge is zowel privé terrein als een openbare wandelroute. Dat er wat moet gebeuren is wel duidelijk. Provisorisch is het opgelapt met wat planken. Maar echt veilig ziet het er niet uit!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 21
Buurtbewoners zeggen: 'Blijdenstede Nee'

RUINERWOLD - Hiermee willen wij u graag op de hoogte brengen van de ontwikkelingen en acties van de bezwaarmakers (tegenstanders) van het appartementencomplex Blijdenstede op de locatie van de voormalige SNS bank, hoek Vorenwolde/Dijkhuizen. Het betreft hier de bezwaren van de omwonenden, inwoners van Ruinerwold en zelfs daarbuiten.

Ga door met lezen van "Bezwaren tegen kolossaal appartementencomplex in Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 21
ECHTEN - In verband met verkeersveiligheid Schoolakkers worden bij ’t Echtenest, op de plek waar voorheen de keet van het bierbrouwgilde stond, parkeerplaatsen voor auto’s van leerkrachten en een fietsenstalling voor de leerlingen aangebracht.

Ga door met lezen van "Metamorfose oprit KC ’t Echtenest en Trapveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!